Türkiye Haberleri Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'dan Avusturya'ya gözdağı! 'Aklımızda 6-1’lik yenilgi var'

Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'dan Avusturya'ya gözdağı! 'Aklımızda 6-1’lik yenilgi var'

28.06.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Milli Takım'ın Çekya maçında yıldızlaşan Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun Milliyet'e konuştu. Yıldız futbolcular, Avusturya ile oynayacakları karşılaşma hakkında görüşlerini de aktardılar.

Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosundan Avusturyaya gözdağı Aklımızda 6-1’lik yenilgi var

Çekya maçının iki kahramanı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun Milliyet'e konuştu. Gruptan çıkmanın gururunu yaşayan iki futbolcu, Avusturya ile oynayacakları karşılaşmanın kendileri için özel önemi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'AKLIMIZDA 6-1'LİK YENİLGİ VAR'

Karşılaşma öncesinde takım arkadaşlarına, “Yarın gol atacağım” dediğini anlatan Hakan Çalhanoğlu, “Hissettiğimi paylaştım. Ve öyle oldu. Tabii ki mutluyum. Daha çok turu geçtiğimiz için mutluyum. Zor anlar yaşadık. Hatalarımız oldu. Bir adam eksikti ona rağmen daha da iyi oynayabilirdik. Buna rağmen turu geçtik. Bizim zaten dışarıdan gelen eleştiriler değil, saha içerisinde takımın hali önemli. İlk hedefimizi başardık. Burada grupları geçmekti. Şimdi aklımızda Avusturya’da aldığımız 6-1’lik yenilgi var” dedi.

Golünü de anlatan Hakan, “Topun altına girmeye çalıştım. Ayak içi vursaydım belki olmayabilirdi” diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosundan Avusturyaya gözdağı Aklımızda 6-1’lik yenilgi var

CENK TOSUN: BİRKAÇ GÜNDÜR DÜŞÜNÜYORUM

Maça sonradan girerek galibiyet golümüzü atan Cenk Tosun ise mutluluğun anlatmanın yanı sıra, Avusturya maçını da sabırsızlık beklediğini ifade etti. Tecrübeli oyuncu, “Çok gol attım böyle. Ama bu gol çok farklı... Bu gol kariyerimin ilk üç golü arasına girer belki. Duygu patlaması yaşadım. Golden sonra sevinçten gözyaşı döktüm. Sadece 85 milyon değil. Yurtdışından stada gelen vatandaşlarımızın havaya fırlamasını düşündüm” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gruptan çıkma hedefine ulaştıklarını, şimdi Avusturya’dan rövanşı alma zamanı olduğunu anlatan Cenk, “Onlardan altı tane yedik o bize biraz koydu. Birkaç gündür onu düşünüyorum” dedi.