Galatasarayİngiliz devleri Barış Alper Yılmaz'ın peşine düştü! İşte Galatasaray'ın istediği bonservis

İngiliz devleri Barış Alper Yılmaz'ın peşine düştü! İşte Galatasaray'ın istediği bonservis

10.07.2024 - 19:28 | Son Güncellenme:

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) performansıyla Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çeken Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, İngiliz devlerini peşine taktı. İşte detaylar...

İngiliz devleri Barış Alper Yılmazın peşine düştü İşte Galatasarayın istediği bonservis

 

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaztransfer etmek için İngilizler sıraya girdi. Galatasaray'la gösterdiği performansın ardından EURO 2024'te de başarılı futbolunu devam ettiren Milli yıldızın talipleri artmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLERİN GÖZDESİ

Galatasaray'da oldukça başarılı bir sezonu geride bırakan ve EURO2024'te A Milli Takım'ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz, İngilizlerin gözdesi oldu.

DEV TAKIMLAR PEŞİNDE

İngiliz basınında HITC'te yer alan habere göre, Arsenal, Liverpool ve Newcastle United'ın yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği duyuruldu.

İngiliz devleri Barış Alper Yılmazın peşine düştü İşte Galatasarayın istediği bonservis

İŞTE BONSERVİSİ!

Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın 26 milyon Euro gibi bir bedel istediğinin altı çizildi.

BİRÇOK TAKIMIN LİSTESİNDE

Barış Alper'le ilgilenen diğer İngiliz takımlarının ise Tottenham, Manchester United, Bournemouth ve Brighton olduğu vurgulandı.

Galatasaray ve A Milli Takım'la birlikte 70 maçta forma giyen Barış Alper Yılmaz, 2023-2024 sezonunda 9 gol atarken 12 asistlik performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

LASK LINZ MAÇI D-SMART VE D-SMART GO'DA 

Galatasaray’ın yarın 20.30’da Lask Linz ile oynayacağı hazırlık maçı, Türkiye’de sadece D-Smart ve D-Smart GO’dan izlenebilecek.