DiğerHeyecan son dakikalarda arttı… 90+’da gelen gollerle 142 bin 998 TL kazandı!

Heyecan son dakikalarda arttı… 90+’da gelen gollerle 142 bin 998 TL kazandı!

07.10.2024 - 10:44 | Son Güncellenme:

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, Pazar bültenindeki bir tanesi basketbol olmak üzere 5 maça “Maç Sonucu” tahminlerinin yer aldığı bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Heyecan son dakikalarda arttı… 90+’da gelen gollerle 142 bin 998 TL kazandı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir, canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine 50+100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

Son dakikalarda heyecan tavan yaptı

Misli üyesi, İtalya Serie A’da oynanan Lazio – Empoli karşılaşmasına Maç Sonucu 1 tahmininde bulundu. Oynadığı son 3 maçta üst üste galibiyetler alan Lazio, Empoli karşılaşmasıyla seriyi 4’e çıkardı. Deplasman ekibi dakika 9’da Sebastiano Esposito’nun bulduğu golle 1-0 öne geçse de Lazio, 45+4’te Mattia Zaccagni ve 84. dakikada da Pedro’nun attığı gollerle maçı çevirmeyi başardı. Böylelikle Misli üyesinin Maç Sonucu 1 tahmini ev sahibi ekibin harika geri dönüşü ile tutmuş oldu. Misli üyesi, böylece 2.06’lık oranı bildi.

Trendyol Süper Lig’i 8. hafta maçında Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan maça ev sahibi ekip hızlı başladı ve dakika 7’de Yusuf Barasi’nin bulduğu golle 1-0 öne geçti. Samsunspor’un bu gole cevabi ise dakika 58’de geldi. 25 yaşındaki Arnavut futbolcu Arbnor Muja, durumu eşitleyen golün sahibi oldu ve deplasman ekibi bu dakikadan sonra baskısını daha da artırdı. Samsunspor aradığı golü bir türlü bulamadıkça heyecan katlanarak devam etti. Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde ise sahneye Samsunspor’un Belçikalı forveti Landry Dimata çıktı. Dimata attığı bu golle Samsunspor galibiyetinin önünü açtı. 90+10’da ise Soner Aydoğdu galibiyeti tescilleyen golü attı ve Samsunspor karşılaşmadan 3-1’lik skorla ayrıldı. Böylece Misli üyesi Maç Sonucu 2 tahminini son dakikalarda gelen gollerle tutturarak, 2.23’lük oranı bilmiş oldu.

Haberin Devamı

Misli üyesi ayrıca Aston Villa – Manchester United ve Heidenheim – Leipzig ile basketbolda Gottingen – Bayern Münih karşılaşmalarının maç sonuçlarını bildi ve toplamda 16.95’lik oran yakalayarak 142 bin 998 TL kazandı. Misli üyesi bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon

Heyecan son dakikalarda arttı… 90+’da gelen gollerle 142 bin 998 TL kazandı

Heyecan son dakikalarda arttı… 90+’da gelen gollerle 142 bin 998 TL kazandı