İtalya Serie A Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklaması!

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklaması!

25.06.2024 - 00:21 | Son Güncellenme:

Bayern Münih ile anılan Hakan Çalhanoğlu, kariyerini Inter'de sürdüreceğini açıkladı.

Hakan Çalhanoğlundan transfer açıklaması

Bundesliga devi Bayern Münih'in transfer etmek istediği Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi. A Milli Futbol Takımı'nın Almanya kampında bulunan Hakan Çalhanoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak geleceğine dair oluşan gündemi sonlandırdı.

Haberin Devamı

Inter'de kalacağını belirten Hakan Çalhanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde medyada çıkan haberlere istinaden, bunu sonlandırmak adına bir açıklama yapmam gerektiğine karar verdim. Şu anda bütün konsantrasyonum Milli Takımımızın başarısı üzerine olduğu için kendimi bu spekülasyonlardan uzak tuttum ancak işin biraz uzadığının farkına vardığım ve konsantrasyonumun dağılmasına izin vermek istemediğim için olayı netleştirmek istiyorum.

Inter'de çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlarımızla inanılmaz bir bağımız var. Birlikte birçok başarıya imza attık ve ilerde de beraber daha fazla başarıya imza atma ihtimali beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Tekrar belirtmek istiyorum ki şu anda tek düşündüğüm şey ülkemizin insanlarını mutlu etmek. Tamamiyle buna konsantre olmuş durumdayım. Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Forza Inter."