FutbolGünün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

30.05.2023 - 12:29 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Ankaragücü – Galatasaray: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Ankaragücü – Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmayı Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Galatasaray şampiyonluk maçına çıkıyor! Sarı kırmızılı takım Başkent deplasmanında kazanması halinde şampiyonluğunu resmen ilan edecek. Ve bu takdirde Galatasaray son haftada oynayacağı Fenerbahçe derbisine şampiyon olarak çıkacak. Sarı kırmızılı takım ile oyuncular tamamen bu hedefe kilitlenmiş durumda. Ankaragücü ligde tehlikeli bölgeden ulaştı. Başakşehir ile oynadıkları kupa mücadelesinde etkili bir performans sergilediler. Ancak Galatasaray tamamı ile şampiyonluğa konsantre ve bunu başaracakları kanaatindeyim.

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Antalyaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmadan Fenerbahçe’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Şampiyonluğun düğümünü çözecek maç Ankaragücü-Galatarasay gibi gözükse de bu maçı da Fenerbahçe'nin çok rahat kazanacağını zannetmiyorum. Bir kere Galatasaray'ın erken öne geçtiği haberi gelirse Fenerbahçe'nin morali bozulabilir. Antalyaspor da çok ciddi biçimde küme düşme korkusunu hissediyor. Bu tip bir mücadele sürpriz bir golle başlayabilir. Deplasman ilk yarı 0.5 Üstü denemeye değer. Keza ilk yarı KG Var da değerlendirilebilir.

İstanbulspor – Adana Demirspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan İstanbulspor – Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %70’i karşılaşmada İstanbulspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Ligde dördüncülüğü garantileyen Adana Demirspor, ligde tutunma mücadelesi veren İstanbulspor deplasmanına çıkıyor. Adana Demirspor skor üretme konusunda rahat bir ekip. Son 5 maçında 15 kez rakip fileleri havalandırdılar. Bu 5 maçın tümünde kalesinde de gol gören Adana Demirspor, skor olarak zengin mücadeleler izletti. Bu mücadelenin de gollü geçmesi muhtemel. Tercihim 1.5 gol üstü seçeneği.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları