Teleset Mobilya AkhisarsporGekas: "Tatmin edici teklif almadım"

Gekas: "Tatmin edici teklif almadım"

23.09.2014 - 12:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de gol krallığının zirvesine kurulan Gekas, Yunan Milli Takımı için teknik direktör Ranieri'ye mesaj gönderdi

Gekas: Tatmin edici teklif almadım

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Türkiye'de fırtınalar estiren Akhisarspor forveti Theofanis Gekas gözünü milli formaya dikti. Sivas karşısında attığı iki golün ardından, aynı tarifeyi Erciyesspor'a da uygulayan 34 yaşındaki yıldız, tek başına Fenerbahçe'nin tüm golleri kadar gol atarken, Galatasaray'ı ise tek başına geçmeyi başardı.

Gol krallığı yarışında zirveye kurulan Gekas Yunan basınına açıklamalarda bulundu. Metropolis radyoya konuşan oyuncu, " Yunanistan'dan tatmin edici bir teklif almadım. Üç maçta dört gol attım. Türkiye'de sezon öncesi hazırlıklarını düzgün yapmam bana çok katkı sağladı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yunanistan'ın EURO 2016 elemelerindeki ilk maçı olan Romanya karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Gekas sıradaki Finlandiya maçı için mesaj verdi, "Kadroya neden alınmadığımı bilmiyorum. Açıkçası bu beni şaşırttı. Kendimi kanıtlayacak bir şeylere ihtiyacım yok. Eğer çağırırlarsa ben buradayım ve hazırım" dedi.

Kendisiyle aynı mevkinin oyuncusu olan ve milli takıma davet edilen isimleri de yorumlayan Gekas, "Athanasiadis en iyi form durumunda oynamalı. Mitroglou bence hazır değildi. Diamantokas iyi oyuncu olsa da tecrübesi yeterli değil. Üst seviyede oynayacak performansa sahip değil" ifadelerini kullandı.