05.11.2021 - 11:59 | Son Güncellenme:
UEFA Avrupa Ligi E Grubu maçında temsilcimiz Galatasaray, NEF Stadyumu'nda Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Fernando Muslera, Rus basınında gündem oldu. İşte detaylar...
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray sahasında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray grupta puanını 8'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Sarı Kırmızılılar bir sonraki maçta sahasında Marsilya'yı konuk edecek.
Rus basını Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını manşetlere taşıdı. Ruslar, Lokomotiv Moskova'nın Galatasaray'a karşı sergilediği futbolun umut verici olduğunu ifade ederken Fernando Muslera şaşkınlığını ise gizleyemedi.
Sport-express.ru sitesi Fernando Muslera'nın 88. dakikada üst üste kurtardığı pozisyonları manşete taşıdı. Haberde "Muslera'dan son dakikalarda inanılmaz iki kurtarış" başlığı kullanıldı. Haberin detayında ise "Galatasaray kalecisi Muslera, Lokomotiv Moskova'nın son dakikalarda golüne engel oldu. Uruguaylı kaleci bir pozisyonda üst üste iki kurtarış yaparak takımına beraberliği getirdi." ifadeleri kullanıldı.
Sport-express.ru sitesi Muslera haberinin dışında maç haberinde Lokomotiv Moskova'nın performansına övgü yaptı. Site maç haberinde "Lokomotiv Türk cehenneminde hayatta kaldı" başlığını kullandı. Haberde "Moskova teknik direktörü Markus Gisdol adeta bir devrim yaptı. Galatasaray'ın olağanüstü futboluna karşılık vermeyi başardı." ifadeleri kullanıldı.
Championat ise "Lokomotiv İstanbul'u yaktı ama kazanamadı" başlığını okuyucularına servis etti. Haberde "Lokomotiv Moskova, Avrupa kupalarında üst üste 15. maçını kazanamadı. Galatasaray maçı oldukça ateşliydi. Maçta ölümcül bir an yaşandı ama Muslera, Lokomotiv Moskova'ya izin vermedi. Oyunun son dakikalarında iki takım da disiplinden koptu ama beraberlik bozulmadı." sözleri kullanıldı.
Sport.ru sitesi "Lokomotiv cesur oynadı ama Galatasaray'a karşı zorlandı" başlığını okuyucularıyla paylaştı. Haberin detayında ise "Markus Gisdol sonucun oldukça mantıklı olduğunu kabul etti." ifadeleri kullanıldı.
Sport24.ru sitesi Lokomotiv Moskova'nın Galatasaray karşısında savaştığını ve son dakikalarda galibiyeti kaçırdığını ifade etti. Haberde "Lokomotiv Moskova İstanbul'da neredeyse galip geliyordu" başlığını kullandı. Haberin detayında ise "Markus Gisdol ilk maçın intikamını almak için İstanbul'a gitti. Zaman zaman galip gelebilecek pozisyonları da buldu ama mağlup olmaktan kurtuldu. Maçın son dakikalarında büyük bir kavga yaşandı." sözleri kullanıldı.
News Sport Box sitesi Galatasaray'ın belirlenen taraftar sayısından daha fazla taraftarı stada alarak yönetmeliklere karşı çıktığını okuyucularına aktardı. İstanbul'da tribünlerin tamamen dolu olmasına vurgu yapıldı.
Tass.ru ise Galatasaray taraftarının maç boyunca Lokomotiv Moskovalı futbolculara büyük baskı uyguladığını fakat buna rağmen Moskova'nın 1 puanı aldığına dikkat çekti. Haberde "Türk taraftarlar oldukça ateşliydi zaten Galatasaray agresif taraftarlarıyla tanınıyor. Maç öncesi yerel yetkililerin kararını görmezden gelen Galatasaray 50 bin taraftara maça gelmesi için izin verdi. Taraftarlar Moskova'yı müthiş şekilde baskı altına aldı. Islıklar sadece Galatasaray topu aldığında sustu. Tüm bu baskılara rağmen Lokomotiv Moskova, Galatasaray'la eşit şekilde mücadele etmeyi başardı. Moskova'nın yarattığı tehlike Muslera tarafından geri püskürtüldü." ifadeleri kullanıldı.
EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM Hemen oynamak için buraya tıklayın!