GalatasarayGalatasaraylı Davinson Sanchez, Arjantin'e patladı! 'Hakemle çok fazla konuştular'

Galatasaraylı Davinson Sanchez, Arjantin'e patladı! 'Hakemle çok fazla konuştular'

27.07.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez, Copa America'nın finalinde Arjantin ile oynadıkları maça dair konuştu.

Galatasaraylı Davinson Sanchez, Arjantine patladı Hakemle çok fazla konuştular

Copa America'da Kolombiya ile birlikte finale yükselen ve oldukça iyi bir turnuva geçiren Davison Sanchez, Arjantin maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Normal süresi 0-0 sona eren ve uzatmalarda rakibine 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu kaybeden Kolombiyalı yıldız, Arjantinli futbolculara tepki gösterdi.

Lionel Messi'nin oyundan çıkmasının kendilerini kötü etkilediğini belirten Davinson Sanchez, "Copa America finalinde Messi sakatlanıp oyundan çıkınca işimiz zorlaştı çünkü daha fiziksel bir oyun oynayan Nico Gonzalez oyuna girdi" diye konuştu.

Galatasaraylı Davinson Sanchez, Arjantine patladı Hakemle çok fazla konuştular

Arjantinli futbolcuların oyunu çok soğuttuğunu vurgulayan Davinson Sanchez, "Biz ne zaman tempoyu artırsak Arjantinli oyuncular oyunu soğuttu. Hakemle çok fazla konuştular, onların tarzı bu" dedi.

Davinson Sanchez, Kolombiya Milli Takımı'nın Copa America'da vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. 28 yaşındaki stoperin, Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kolombiyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Haberin Devamı

CD America altyapısında futbola başlayan Davinson Sanchez daha sonra Nacional, Ajax ve Tottenham'da oynadı. Galatasaray, 2023-2024 sezonu başında Davinson Sanchez için 9 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaraylı Davinson Sanchez, Arjantine patladı Hakemle çok fazla konuştular

Davinson Sanchez, Kolombiya Milli Takımı'nda 65 mücadelede süre aldı. 28 yaşındaki stoper, bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.