GalatasarayGalatasaraylı Batshuayi'ye bir şok daha!

Galatasaraylı Batshuayi'ye bir şok daha!

27.09.2024 - 18:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan Michy Batshuayi yaptığı hareketle gündem olmuştu. Belçikalı yıldız için şok bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaraylı Batshuayiye bir şok daha

Yaz transfer döneminin en sansasyonel transferlerinden biri Michy Batshuayi oldu. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Belçikalı oyuncu bu sezon başında Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

BURUK'U KIZDIRMIŞTI
Osimhen'in Galatasaray'ı gelişi sonrası gözden düşen Batshuayi, PAOK maçında teknik direktörü Okan Buruk'u kızdırmıştı. 87. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olan Belçikalı golcü, uzatma anlarında üst üste iki top kaybı yaptı. Bunu gören Okan Buruk saha kenarında '2' işareti yaparak oyuncusuna kızgınlığını gösterdi.

Galatasaraylı Batshuayiye bir şok daha

Okan Buruk'un öfkesinin ardından Michy Batshuayi, oldukça mutsuz görünüyordu. Takımda 3. forvet konumuna düşen yıldız futbolcunun tavırları sosyal medyada çok konuşuldu.

BİR ŞOK DA MİLLİ TAKIMDA
Belçikalı golcü ikinci şoku da, Belçika Milli Takımı'nda yaşıyor. One Football'da yer alan habere göre Batshuayi'nin milli takım kariyeri de son bulabilir. Haberde 30 yaşındaki futbolcunun, düzenli olarak forma giyeceği bir takıma gitmediği takdirde Domenico Tedesco tarafından kadroya seçilmeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Haberde Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Domenico Tedesco'nun, EURO 2024'teki sonucun ardından takımı yeniden yapılandıracağı, Batshuayi'nin form durumunu yakından takip ettiği ancak düzenli forma giyemediği için farklı alternatifler üzerinde durduğu aktarıldı.

Tedesco'nun kadro tercihinde yaş kriterine takılmadığı ve formda olan tecrübeli futbolcuları da kadroya dahil etmekten çekinmeyeceği ifade edildi.