GalatasarayGalatasaray'ın ikinci etap kamp kadrosu açıklandı! Okan Buruk üç ismin üstünü çizdi

Galatasaray'ın ikinci etap kamp kadrosu açıklandı! Okan Buruk üç ismin üstünü çizdi

22.07.2024 - 12:49 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın ikinci etap kamp kadrosu belli oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un gelecek sezonda kadroda düşünmediği üç oyuncu netleşti.

Galatasarayın ikinci etap kamp kadrosu açıklandı Okan Buruk üç ismin üstünü çizdi

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da yapacağı 2. etap kamp kadrosunu açıkladı.

Haberin Devamı

İşte kamp kadrosu

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Gökdeniz Gürpüz, Atakan Ordu, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Efe Akman, Metehan Baltacı

 

3 OYUNCU YOLCU

Kamp kadrosunda teknik direktör Okan Buruk'un yeni sezon için düşünmediği Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Kazımcan Karataş'ın yer almaması dikkat çekti. Copa America sonrası tatili devam eden Kolombiyalı yıldız Davinson Sanchez de kadroda yok.

Haberin Devamı

Galatasarayın ikinci etap kamp kadrosu açıklandı Okan Buruk üç ismin üstünü çizdi

KAZIMCAN, SPARTA PRAG YOLCUSU

Kazımcan Karataş’a Sparta Prag talip oldu. 21 yaşındaki sol bek ile Çekya’nın güçlü ekibi yakından ilgileniyor. Sparta Prag, Galatasaray ile genç oyuncuyu kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor. Sparta Prag geçtiğimiz günlerde Galatasaray’dan Mathias Ross’u kiralamıştı. Kazımcan Karataş’ın Galatasaray ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç sol bek, Ankaragücü ile Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 12 maça çıkıp 623 dakika süre aldı.

Galatasarayın ikinci etap kamp kadrosu açıklandı Okan Buruk üç ismin üstünü çizdi

 

Yazarlar