GalatasarayGalatasaray'ın eski yıldızı Cicaldau sahalara geri dönüyor!

Galatasaray'ın eski yıldızı Cicaldau sahalara geri dönüyor!

08.10.2024 - 21:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Cicaldau uzun bir aradan sona sahalara geri dönüyor. Kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.

Galatasarayın eski yıldızı Cicaldau sahalara geri dönüyor

Galatasaray 2021-22 sezonu başında CS Universitatea Craiova'dan 6.5 milyon euroya transfer ettiği Alexandru Cicaldau'yu 3 yıl sonra 1.5 milyon euro karşılığında Craiova'ya geri göndermişti.

Haberin Devamı

1 ay önce CS Universitatea Craiova'ya imza atan Cicaldau, Rumen ekibinde henüz forma giyememişti. Rumen ekibinin teknik direktörü Constantin Galca, Cicaldau'yla ilgili gelen soruya cevap verdi.

Galca, Cicaldau'nun milli ara sonrası formasına kavuşacağını belirtti. CS Universitatea Craiova, Romanya liginde 12 hafta sonunda topladığı 20 puanla Cluj'un ardından ikinci sırada yer alıyor.

SON RESMİ MAÇI EURO 2024'TE
Yeni takımında hiç süre bulamayan 27 yaşındaki Cicaldau, son resmi maçına temmuz ayında Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Hollanda mücadelesinde çıkmıştı.

Craiova Teknik Direktörü Constantin Galca onun için şu ifadeleri kullandı: "Kesinlikle oynayacak. Bize yardım etmesini istiyorum. Yüzde 100 olduklarında takıma katkı sağlayacak çok oyuncu var. Bu isimlerden bazıları sakatlıktan yeni çıktı, bazıları ise sorun yaşadığı için yedek kalan oyuncular. Ama takımda herkese yer var. Tüm oyuncularımız formda olsaydı daha farklı olabilirdik. Milli ara bizim için iyi oldu ama birçok oyuncu milli takıma gidiyor. Umarım hepsi sorunsuz bir şekilde geri döner."

Haberin Devamı

Galatasarayın eski yıldızı Cicaldau sahalara geri dönüyor