GalatasarayGalatasaray'dan transferde Cyril Ngonge sürprizi! Napoli gözden çıkardı

Galatasaray'dan transferde Cyril Ngonge sürprizi! Napoli gözden çıkardı

16.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın muhtemel vedası sonrası kanat transferinde arayışlar hız kazandı. Sarı-kırmızılıların, Cyril Ngonge'yi gündemine aldığı belirtildi.

Galatasaraydan transferde Cyril Ngonge sürprizi Napoli gözden çıkardı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kanat transferinde arayışlara hız verildi. Sarı-kırmızılıların sol kanat transferinde sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Napoli'de gözden çıkarılan Cyril Ngonge'yi listesine dahil ettiği aktarıldı. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Jhon Arias transferindeki pazarlıklarda ilerleme sağlayamadı.

Galatasaray'ın Napoli'nin gözden çıkardığı Cyril Ngonge için harekete geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için maliyet araştırmasına başladığı vurgulandı.

Galatasaraydan transferde Cyril Ngonge sürprizi Napoli gözden çıkardı

Napoli'nin Cyril Ngonge'yi kiralık olarak takımdan gönderebileceği aktarıldı. Belçikalı futbolcu, geride kalan sezonun devre arasında imza attığı Napoli'de 15 maça çıktı. Cyril Ngonge bu müsabakalarda 1 gol attı ve 1 asist üretti.

Cyril Ngonge'nin Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Belçikalı futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Anderlecht altyapısında futbola başlayan Cyril Ngonge daha sonra Club Brugge, PSV Eindhoven, Waalwijk, Groningen ve Hellas Verona'da oynadı. Napoli, geride kalan sezonun devre arasında 24 yaşındaki futbolcu için 18 milyon euro ödedi.