GalatasarayGalatasaray'dan Ocak bombası! İtalya'dan yeni 10 numara

Galatasaray'dan Ocak bombası! İtalya'dan yeni 10 numara

10.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Osimhen transferi ile büyük yankı uyandıran Galatasaray'da devre arası transferi için çalışmalar şimdiden başladı. İtalyan basını, sarı-kırmızılıların hedefindeki ismi duyurdu.

Galatasaraydan Ocak bombası İtalyadan yeni 10 numara

Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray devre arası transferi için Kolları sıvadı. İtalyan basını, sarı-kırmızılıların hedefindeki ismi duyurdu.

Haberin Devamı

OSIMHEN KISA SÜREDE ETKİ GÖSTERDİ
Galatasaray, sezon başında büyük bir sürprize imza atarak Napoli'nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamıştı.

Galatasaray'a imza atmasının ardından Osimhen, kısa süre içerisinde taraftarın sevgisini kazanmıştı. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve PAOK maçlarında asistleriyle galibiyetlere katkı sağlayan Osimhen, Kasımpaşa maçında attığı gollerle Süper Lig'de perdeyi açtı. Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı.

Galatasaraydan Ocak bombası İtalyadan yeni 10 numara

DYBALA'YI TRANSFER ETMEK İSTİYOR
Galatasaray, Ocak ayı veya sezon sonunda Dybala'yı transfer etmek istiyor. İtalyan basınından Sportmedisaet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı kulüp önümüzdeki günler için bir görüşme planlanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Ocak bombası İtalyadan yeni 10 numara

ROMA UZATMAK İSTİYOR
Roma, Dybala ile yeni bir sözleşme imzalamayı planlasa da mali sıkıntılar bu duruma elverişli gözükmüyor. 2025'te sözleşmesi sona erecek Dybala'nın Roma ile bir yıllık daha opsiyonu bulunuyor. Habere göre finansal sıkıntılar sebebiyle İtalyan devi, yıldız ismin satışına onay verebilir.

SERBEST KALMA MADDESİ 13 MİLYON EURO
Dybala'nın, İtalyan kulüpleri dışında serbest kalma bedeli ise 13 milyon Euro. Bu sezon Roma formasıyla 7 karşılaşmaya çıkan Paulo Dybala, 1 gol kaydetti