GalatasarayGalatasaray'dan Elias Jelert için resmi teklif! Kopenhag'dan açıklama geldi

Galatasaray'dan Elias Jelert için resmi teklif! Kopenhag'dan açıklama geldi

16.07.2024 - 13:25 | Son Güncellenme:

Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Danimarka Ligi takımlarından Kopenhag'ın genç futbolcusu için harekete geçti. Kopenhag'dan transfer için resmi açıklama geldi.

Galatasaraydan Elias Jelert için resmi teklif Kopenhagdan açıklama geldi

Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler sağ bek takviyesine çevrilmişti. 

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekibin Kopenhag'ın genç futbolcusu için teklifte bulunduğu ortaya çıktı. 

GALATASARAY, 10 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Danimarka basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray, Jelert için Kopenhag'a bonuslar dahil 10 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Kopenhag'ın bu teklifi ciddiye aldığı ancak kabul edip etmeme konusunda bir baskı hissetmediği ve aceleye etmeyeceği kaydedildi.

Kopenhag, Galatasaray'dan ödeme konusunda garanti istediği ve ücretin bir kısmını da peşin istediğinin altı çizildi.

Galatasaraydan Elias Jelert için resmi teklif Kopenhagdan açıklama geldi

HAZIRLIK MAÇINDA OYNAMAYACAK

Elias Jelert'in Kopenhag'ın salı günü Sonderjyske ile oynayacağı hazırlık maçında forma giymeyeceği, nedeninin Galatasaray ile devam eden transfer görüşmeleri olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kopenhag'dan transfer haberleri sonrası resmi açıklama geldi. Transfer teklifini doğrulayan Kopenhag'ın açıklaması şu şekilde:

"Futbolcu Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır."

97 MAÇTA 9 GOLE ETKİ

Kopenhag altyapısından yetişen Danimarka milli sağ bek Elias Jelert, kulübüyle çıktığı 97 resmi maçta 1 gol atıp 6 asist yaptı.