Galatasaray Galatasaray'dan Atalanta'ya Zaniolo yanıtı! Sürpriz takas teklifi

Galatasaray'dan Atalanta'ya Zaniolo yanıtı! Sürpriz takas teklifi

27.06.2024 - 19:51 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda geleceği merak konusu olan Nicolo Zaniolo'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaraydan Atalantaya Zaniolo yanıtı Sürpriz takas teklifi

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı - kırmızılılar hem gelecek hem de gidecek oyuncularla ilgili görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Haberin Devamı

İTALYA'DAKİ GÖRÜŞMELERİN DETAYLARI

Galatasaray'dan ayrılacak oyuncularla ilgili de görüşmeler devam ediyor. Bunların başında ise İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo geliyor. Atalanta ve Fiorentina'nın kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu için Atalanta 5 milyon Euro kiralama + 15 milyon Euro şartlı satın alma opsiyonlu bir teklif yapmıştı. Sarı - kırmızılılar bu teklifi reddetti.

İŞTE GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ ÜCRET!

Galatasaray, 24 yaşındaki yıldız için satın alma maddesinin zorunlu olmasını ve 20 milyon Euro olmasını isteyerek ilk teklifi reddetti.

Galatasaraydan Atalantaya Zaniolo yanıtı Sürpriz takas teklifi

FIORENTINA'DAN TAKAS TEKLİFİ

İtalyan yıldızı kadrosuna katmak isteyen takımlardan biri de, oyuncuyu alt yapısından yetiştiren Fiorentina… Mor Menekşelerin iki teklifi var. Biri Sofyan Amrabat + bir miktar bonservis bedeli. Diğer ise 17-18 milyon Euro bonservis bedeli. İki kulüple de görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLER DE İZLİYOR

Nicolo Zaniolo geçen sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa'da kiralık geçirmişti. Sık sık şans bulan yıldız oyuncuyla bazı İngiliz kulüpleri de ilgileniyor. Özellikle Fulham ve Wolverhampton'ın bu görüşmeleri takip ettiği iddia edildi.