GalatasarayGalatasaray'da Zaha'nın transferinde sıcak gelişme! İngiltere derken ters köşe

Galatasaray'da Zaha'nın transferinde sıcak gelişme! İngiltere derken ters köşe

23.08.2024 - 12:57 | Son Güncellenme:

Young Boys maçından 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'da gözler takımdan ayrılacak ve transfer edilecek isimlere çevrilmişti.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar da Skorer Instagram canlı yayınında sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

'KEREM AKTÜRKOĞLU ARTIK KAPTAN DEĞİL'

Başkan sürecin ve transfer döneminin devam ettiğini söyledi. Dursun Özbek'in açıklamalarından çıkarılan sonuç Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığıyla ilgili alınmış bir karar henüz yok. Süreç devam ediyor. Ancak edindiğim bilgiye göre Kerem artık Galatasaray'ın kaptanı değil, gitse de kalsa da durum böyle.

Galatasarayda Zahanın transferinde sıcak gelişme İngiltere derken ters köşe

MUSLERA MÜJDESİ

Muslera'nın oynamasına engel teşkil edecek bir durumu yok. Sinir sıkışması var ama beklentim oynaması yönünde, bu konuda müjde verebilirim.

'YENİLGİNİN TEK BİR SEBEBİ YOK'

Yenilginin tek bir sebebi yok. Galatasaray suni çime alışkın bir oyuncu grubuna sahip değil. Fiziksel olarak rakip daha iyiydi. Bireysel hatalar var. Talihsizlikler üst üste geldi. Muslera'nın da sezon başlangıçları sıkıntılı olabiliyor sonra toparlıyor. Birçok faktör var. Bu sorunlara rağmen bence çok kötü bir senaryo değil. Tur için genellikle beklentiler yüksek.

Haberin Devamı

Olumsuz bir sonuçta maddi ve sportif açından sonuçlar ciddi olabilir. Transfer de merak ediliyor ama önce gruplara kalınması şart.

'KADRODA DEĞİŞİKLİKLER OLACAK'

Kadroda değişiklikler olacak. İsviçre'de analizler yapıldı ve değişiklikler yapılması kararı alındı. Jelert'in sol beke, Barış'ın sağ beke geçmesi bekleniyor. Savunmada ise Nelsson ve Kaan yer alacak. Torreira yine çok önemli ve yanında kimin oynayacağı merak ediliyor. Sara 10 numaraya geçecek, Torreira'nın yanına ise Berkan hamlesi bekleniyor. Çift forvet olursa Sara orta sahada olur. Olmazsa Sara 10 numarada olacak.

TRANSFER GÜNDEMİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması 30 milyon euro gelir demek, ciddi bir gelir. Mutlaka bir sol bek transferi yapılacak ama Şampiyonlar Ligi'ne kalınırsa kadroda eksiklikler bulunduğu aşikar, takviyeler yapılacak. Bir 6 numara transferi gündeme gelecek. Birçok isme ilgi mektubu gönderildi.

BASIN SÖZCÜSÜ ERAY YAZGAN

Galatasaray'da yeni gelişmelerden biri de basın sözcüsü görevine Eray Yazgan'ın getirilmesi.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM'İN ZAM BEKLENTİSİ

Abdülkerim'in zam beklentisi doğru ama aylardır düşen bir performansı var. Abdülkerim'in performansının da sorgulanması gerekiyor.

ZAHA TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME

Zaha İngiltere'ye giderse vergi sistemi çok ağır. 1 sene içinde geri dönerse Türkiye'de kazandığı paradan da vergi alınıyor. Bu nedenle o iş biraz zor. Zaha'nın belki Suudi Arabistan'a gitme durumu söz konusu olabilir.

Kerem konusunda da transferi için kendisi karar verecek.

Galatasarayda Zahanın transferinde sıcak gelişme İngiltere derken ters köşe

'BİR MAÇA BAKARAK YORUM YAPMAK ERKEN'

Jelert'le alakalı olarak, Sara'nın ilk oynadığı maçta bir soru işareti koyulmuştu sonrasında 'vay be ne topçuymuş' dendi. Jelert transfer olduğunda da sosyal medyada inanılmaz transfer denmişti. Bir maça bakarak yorum yapmak erken.