GalatasarayGalatasaray'da Yunus Akgün'e talip çıktı! İşte transfer bütçesi

Galatasaray'da Yunus Akgün'e talip çıktı! İşte transfer bütçesi

25.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Yunus Akgün'e İspanya'dan talip çıktığı öğrenildi.

Galatasarayda Yunus Akgüne talip çıktı İşte transfer bütçesi

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi sonrası Galatasaray'da formayı devralan ve gösterdiği performansla ön plana çıkan Yunus Akgün'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki kanat oyuncusu için ayrılan transfer bütçesinin netlik kazandığı kaydedildi. İspanyol basınından El Nacional'in haberine göre; Real Sociedad'ın Yunus Akgün'ü transfer etmek istediği belirtildi.

La Liga ekibinde teknik direktör Imanol Alguacil'in önerisi sonrası Yunus Akgün'ün yakın takibe alındığı aktarıldı. Real Sociedad'ın Yunus Akgün'ün transferi için ayırdığı bütçenin netlik kazandığı vurgulandı.

Galatasarayda Yunus Akgüne talip çıktı İşte transfer bütçesi

Real Sociedad'ın Yunus Akgün için 7 milyon euroluk bütçe ayırdığı kaydedildi. İspanyol temsilcisinin, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için ara transfer döneminde görüşmelere başlayacağı aktarıldı.

Imanol Alguacil'in tercih ettiği hızlı kanat oyuncusu profiline çok uygun olan Yunus Akgün'ü beğendiği ve transfer komitesine bunu ilettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Real Sociedad yönetiminin, Imanol Alguacil'in talebi sonrası Yunus Akgün'ü takibe aldığı kaydedildi. Real Sociedad'ın Yunus Akgün'ü yüksek fiyata satılabilecek bir yatırım olarak gördüğü vurgulandı.

Galatasarayda Yunus Akgüne talip çıktı İşte transfer bütçesi

Yunus Akgün, Galatasaray'da bu sezon 13 karşılaşmada forma şansı buldu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Milli futbolcu, takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Yunus Akgün'ün Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Galatasaray altyapısında yetişen Yunus Akgün daha sonra Adana Demirspor ve Leicester City'de kiralık olarak forma giydi.

Yunus Akgün, A Milli Futbol Takımı'nda 11 mücadelede süre aldı. 24 yaşındaki yıldız, bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi.