Süper LigHakem Mehmet Türkmen'den Jose Mourinho cevabı!

Hakem Mehmet Türkmen'den Jose Mourinho cevabı!

01.10.2024 - 01:23 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun beğendiği hakem Mehmet Türkmen suskunluğunu bozdu.

Hakem Mehmet Türkmenden Jose Mourinho cevabı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Alanyaspor ile oynanan maçın ardından tebrik ettiği 32 yaşındaki hakem Mehmet Türkmen açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mehmet Türkmen, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada Jose Mourinho'nun kendisini övdüğü sözlerin hatırlatılmasının ardından şu ifadeleri kullandı:

"Jose Mourinho dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri. Ondan güzel şeyler duymak herkesi mutlu eder. Sadece Mourinho'dan değil, Türk futbolunda birçok isimden duyduğum sözler beni çok mutlu ediyor. O 90 dakikayı, o insanlarla paylaşmak çok güzel. Hayranlıkla izlediğim futbolcular şimdi teknik direktör olarak görev yapıyor. Futbolu onlarla paylaşmak güzel, onların da benimle sahayı paylaşmasından mutlu olmaları beni keyiflendiriyor."

Hakemlik kariyerindeki hedeflerine dair konuşan Mehmet Türkmen, "Hakem olarak Türk hakemliğini, ailemi ve arkadaşlarımı dünya futbolunda temsil etmek istiyorum. Bunun için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. Özel fizyoterapistlerle, psikologlarla ve kondisyonerlerle çalışıyorum. Dünya futbolunda Türk hakemliğinin de yeri olsun istiyorum. Şampiyonlar Ligi finali ve Dünya Kupası finali yönetmeyi çok isterim" açıklamasını yaptı.