GalatasarayGalatasaray'da Victor Nelsson'a yakın takip! Transfer için tribünde izlendi

Galatasaray'da Victor Nelsson'a yakın takip! Transfer için tribünde izlendi

17.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması Victor Nelsson'un İsviçre - Danimarka maçında tribünden takip edildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın yıldızının performansının beğenildiği aktarıldı.

Galatasarayda Victor Nelssona yakın takip Transfer için tribünde izlendi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson'un Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında olduğu belirtildi. 26 yaşındaki stoperin, sarı-kırmızılı takımdaki durumunun yakından takip edildiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperinin Serie A ekibinin radarında olduğu aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Fiorentina'nın Victor Nelsson'la ciddi şekilde ilgilendiği kaydedildi.

Danimarka Milli Takımı'nın İsviçre ile oynadığı maçta Victor Nelsson'un Fiorentina tarafından tribünden izlendiği vurgulandı. Fiorentina'nın Victor Nelsson için ara transfer döneminde teklif yapmasının beklendiği belirtildi.

Galatasarayda Victor Nelssona yakın takip Transfer için tribünde izlendi

Sarı-kırmızılı takımda Davinson Sanchez ile girdiği forma rekabetinde geride kalan Victor Nelsson'un devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Victor Nelsson için sadece Fiorentina'nın ilgisinin bulunmadığı vurgulandı. La Liga temsilcisi Real Betis'in de Victor Nelsson için hamle yapmayı planladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Victor Nelsson, Galatasaray'da bu sezon 8 müsabakada forma şansı buldu ve 487 dakika sahada kaldı. 26 yaşındaki stoperin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Galatasarayda Victor Nelssona yakın takip Transfer için tribünde izlendi

Nordsjalland altyapısında yetişen Victor Nelsson daha sonra Kopenhag'da oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Victor Nelsson için 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. 26 yaşındaki savunmacı, Danimarka Milli Takımı'nda 15 mücadelede süre aldı.