GalatasarayGalatasaray'ı şoke eden ayrılık iddiası! Yıldız futbolcu transfer olmaya yakın

Galatasaray'ı şoke eden ayrılık iddiası! Yıldız futbolcu transfer olmaya yakın

17.10.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yıldız futbolculara talipler çıkmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte taraftarları üzecek bir bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Galatasarayı şoke eden ayrılık iddiası Yıldız futbolcu transfer olmaya yakın

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yıldız futbolcular için transfer iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN VAZGEÇİLMEZİ

2022/23 sezonu başında 6 milyon Euro bonservisle Arsenal'den transfer edilen Arjantinli futbolcu, gösterdiği performansla taraftarın da sevgilisi olmuştu.

Geldiği günden bu yana istikrarlı bir performans sergileyen yıldız oyuncu, teknik direktör Okan Buruk tarafından da ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.

Lucas Torreira, gösterdiği performansla diğer kulüplerin de dikkatini çekmeye başladı. Aslan'ın yıldızı Lucas Torreira hakkında sürpriz bir iddia gündeme atıldı.

TRANSFER OLMAYA YAKIN

Arjantin basınından El Crack Deportivo'da yer alan habere göre gazeteci Damian Rancez, Torreira'nın Boca Juniors'a transfer olmaya yakın olduğunu açıkladı:

Torreira'nın Boca'da oynaması için her şey yolunda gidiyor. Juan Roman Riquelme'nin hedefindeki isim o ve gelmeye Leandro Paredes'ten daha yakın.

Haberin Devamı

Galatasarayı şoke eden ayrılık iddiası Yıldız futbolcu transfer olmaya yakın

TORREİRA HAYALİNİ AÇIKLAMIŞTI

Torreira, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Boca Juniors'ta oynamak istediğini şu sözlerle belirtmişti:

"En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Riquelme ile görüşüyoruz. Uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evimi, aileme yakın olmayı özlüyorum. Her şeyin doğru zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum, Güney Amerika'ya dönüşüm de yaklaşıyor."

Bu sezon Galatasaray formasıyla 12 resmi maça çıkan orta saha oyuncusu, 1 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

28 yaşındaki futbolcunun, sarı kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.