GalatasarayGalatasaray'da transfer ısrarı! Yeniden gündeme geldi

Galatasaray'da transfer ısrarı! Yeniden gündeme geldi

12.10.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmayların sezon başında gündeme gelen 23 yaşındaki futbolcu için yeniden harekete geçtiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların, Fransız futbolcu için ara transfer döneminde teklifte bulunmaya hazırlandığı aktarıldı.

Galatasarayda transfer ısrarı Yeniden gündeme geldi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın ara transfer dönemi için girişimlerini hızlandırdığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın bu doğrultuda sezon başında da gündeme gelen genç oyuncuyu yeniden gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 23 yaşındaki futbolcu için ara transfer döneminde yeni bir teklif hazırlığında olduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Gaatasaray'ın Eintracht Frankfurt forması giyen Junior Dina Ebimbe'yi yeniden gündemine aldığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların gündemindeki Fransız futbolcunun ayrılığına Eintracht Frankfurt'un zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. Galatasaray'ın Junior Dina Ebimbe için cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı aktarıldı.

Galatasarayda transfer ısrarı Yeniden gündeme geldi

Orta sahanın yanı sıra sağ kanatta da forma giyebilen Junior Dina Ebimbe'nin bu doğrultuda Okan Buruk'un elini güçlendirebileceği kaydedildi.

23 yaşındaki Fransız futbolcu, bu sezon Eintracht Frankfurt'ta 5 müsabakada forma şansı buldu. Junior Dina Ebimbe, bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç futbolcu, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Junior Dina Ebimbe'nin Eintracht Frankfurt ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Galatasarayda transfer ısrarı Yeniden gündeme geldi

Sarcelles altyapısında futbola başlayan Junior Dina Ebimbe daha sonra Paris Saint Germain'e transfer oldu. 23 yaşındaki futbolcu, Le Havre, Dijon ve Eintracht Frankfurt'ta kiralık olarak forma giydi.

Eintracht Frankfurt, Junior Dina Ebimbe'nin bonservisini 2023-2024 sezonu başında 6 milyon 500 bin euro karşılığında aldı.