GalatasarayGalatasaray'da sol bek operasyonu! Transferde kiralama formülü

Galatasaray'da sol bek operasyonu! Transferde kiralama formülü

19.08.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar Derrick Köhn ile forma rekabetine girecek bir sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, kiralama formülüyle tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Galatasarayda sol bek operasyonu Transferde kiralama formülü

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar sol bek transferi konusunda çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Derrick Köhn ile forma rekabetine girecek bir futbolcu için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray kurmaylarının, Fransa'da forma giyen Senegalli futbolcuyu gündemine aldığı vurgulandı. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Monaco'nun yıldızı Ismail Jakobs için harekete geçti.

Okan Buruk ve teknik heyetin, tecrübeli futbolcunun hem sol bek hem de sol kanatta forma giyebilmesi nedeniye transfere sıcak baktığı aktarıldı. 25 yaşındaki oyuncu için Monaco'nun 10 milyon euroluk bir transfer ücreti talep ettiği belirtildi.

Galatasarayda sol bek operasyonu Transferde kiralama formülü

Galatasaray kurmaylarının transferi 10 milyon euronun altında bir rakama bitirmek istediği kaydedildi. Monaco ile Galatasaray arasında önümüzdeki günlerde pazarlıkların başlamasının beklendiği vurgulandı.

Ismail Jakobs'un transferi konusunda istenen bonservis bedelinde anlaşma sağlanmaması halinde kiralama formülünün devreye girmesinin beklendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki sol bek, Monaco'nun bu sezon Ligue 1'deki ilk hafta maçında şans buldu ve 90 dakika sahada kaldı. Ismail Jakobs'un Monaco ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Alman asıllı Senegalli sol bekin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Galatasarayda sol bek operasyonu Transferde kiralama formülü

Bliesheim altyapısında futbola başlayan Ismail Jakobs daha sonra Köln'de oynadı. Monaco, 2021-2022 sezonu başında Senegalli futbolcu için 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Ismail Jakobs, Senegal Milli Takımı'nda 19 maça çıktı.