GalatasarayGalatasaray'da Icardi ve Osimhen hayran bıraktı! 'Avrupa takımlarında bu kadar kaliteli iki golcü yok'

Galatasaray'da Icardi ve Osimhen hayran bıraktı! 'Avrupa takımlarında bu kadar kaliteli iki golcü yok'

20.10.2024 - 07:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 9’uncu haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, sarı-kırmızılı ekibi değerlendirdi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'u Osimhen ve Icardi'nin golleriyle deplasmanda 3-0 yendi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, sarı-kırmızılı ekibi değerlendirdi.

Haberin Devamı

G.Saray’ın golcüleri müthiş / Osman Şenher

Süper Lig’de kolay maç yok. Bütün takımlar rakiplerini yenmek veya puan almak için oynuyor. Antalyaspor da gücü ölçeğinde mücadele etti. Alex hocanın elinde maalesef kaliteli futbolcu çok az. Bilhassa hücumda son vuruşlarda Galatasaray’ı zorlayacak bir tek futbolcu yok. Bunun için sarı-kırmızılılar rahat kazandı.

İlk yarı karşılaşma tamamen kopabilirdi. Gol vuruşlarında misafir oyuncular şanssızdı. Buna rağmen Icardi’nin harika kafası, ikinci yarı attığı gol, takımı iyice rahatlattı. Hele maçın sonlarına doğru oyuna giren Osimhen’in röveşatayla attığı muhteşem gol, futbolseverler için çok iyi olmayan maçı gollerle süsleyerek zevkli hale getirdi. Maçı seyredenler böylece mücadeleden keyif aldı. 

Haberin Devamı

'G.SARAY ENTERESAN BİR TAKIM'

Galatasaray enteresan bir takım. Zaman zaman da olsa oyunun içinde rakibine pres yapıyor. Çok gol pozisyonuna giriyor ama bunları değerlendirmekte biraz daha dikkatli olmaları gerekir. Osimhen ile Icardi beraber oynadıkları maçlarda, takım olarak sahaya kaliteli futbol koymasalar da bu golcüler iyi pas alabilirlerse rakip kim olursa olsun maçı kopartırlar. 

Galatasarayda Icardi ve Osimhen hayran bıraktı Avrupa takımlarında bu kadar kaliteli iki golcü yok

'BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMASI LAZIM'

Sallai yavaş yavaş ısınıyor. İlk 11’de sahaya çıktı, takımın en iyilerinden biriydi. Macar futbolcunun şanssızlığı Avrupa kupalarında oynayamıyor olması. Sara ve Sanchez gerçekten çok kaliteli futbolcular. Abdülkerim’in biraz daha dikkatli olması lazım. Birebir pozisyonlarda rakibini kaçırabiliyor. Bu her maç 3-4 kere oluyor. Ziyech uzun bir aradan sonra kendini gösteremedi, etkisizdi. Aynı şekilde Mertens de öyleydi. O da gününde olmayanların başında geliyordu. 

'HİÇ KİMSE HAYAL EDEMEZDİ'

Yunus nesi varsa sahaya koyuyor. Icardi’nin attığı golde pası verdi, bravo bu çocuğa! Üstüne koyarak futbol çıtasını yükseltiyor. 
Galatasaray’da sorun yok, şov takımı gibi. Hele Osimhen ile Icardi’nin sevinçleri gerçekten seyredilmeye değer. Bunu kabul etmek lazım ki; Süper Lig’in en renkli takımı sarı-kırmızılılar. Bu iki dev futbolcunun yan yana oynayacağını hiç kimse hayal edemezdi. Avrupa takımlarında bile bu kadar kaliteli iki golcü yok. Ben merak ediyorum Avrupa kupalarında bakalım ne yapacaklar? Herkesin beklentisi çok büyük. 
Son sözüm de Antalyaspor’a... Alex de Souza’nın bu takımla işi kolay değil.