GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'tan transfer kararı! Milli yıldızı veto etti

Galatasaray'da Okan Buruk'tan transfer kararı! Milli yıldızı veto etti

05.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un milli futbolcunun transferine sıcak bakmadığı belirtildi.

Galatasarayda Okan Buruktan transfer kararı Milli yıldızı veto etti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk'un milli yıldızın transferine sıcak bakmadığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

A Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği aktarıldı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk'un milli yıldızın transferini veto ettiği kaydedildi.

Yusuf Yazıcı'nın ilk tercihinin kariyerine yurt dışında devam etmek olduğu ve Olimpiakos ile görüştüğü vurgulandı. Olimpiakos'un Sergio Oliveira transferi sonrası bu transferin rafa kalktığı belirtildi.

Galatasarayda Okan Buruktan transfer kararı Milli yıldızı veto etti

Yusuf Yazıcı'nın bunun ardından Galatasaray'a transfer olmak istediği ancak teknik heyetin olumsuz raporunun değişmediği aktarıldı. Yusuf Yazıcı'nın adı daha önce Manchester United, Nice, Olimpik Lyon, Al Arabi ve Real Betis'le de anılmıştı.

Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, daha sonra Lille'e transfer olmuştu. Milli futbolcu daha sonra CSKA Moskova ve Trabzonspor'da kiralık olarak forma giymişti.

Haberin Devamı

Bonservisi elinde bulunan Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 45 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.