GalatasarayOkan Buruk açıkladı! Galatasaray'a Icardi'den kötü haber, Fenerbahçe derbisinde yok

Okan Buruk açıkladı! Galatasaray'a Icardi'den kötü haber, Fenerbahçe derbisinde yok

17.09.2024 - 22:52 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 3’üncü haftanın erteleme maçında Galatasaray, konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller 11’inci dakikada Barış Alper Yılmaz, 26’ncı dakikada Yunus Akgün ile 76’ncı dakikada Michy Batshuayi’den geldi. Gaziantep FK’nın tek golünü ise 81’inci dakikada Furkan Soyalp kaydetti. Galatasaray bu sonuçla ligde 5’te 5 yaptı ve 15 puanla zirveye yükselerek Fenerbahçe derbisine lider gidiyor. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

'DAHA İYİYDİK'

Kazanarak liderliği ele geçirmek, puan kaybetmeyen ek takım olmak ve oynadığımız oyunu devam ettirmek istiyorduk. Rizespor maçındaki gibi oynadık, çok istekliydik. Üretkenlik anlamında bir önceki maçtan daha iyiydik. İkinci yarı tempomuz düştü. Hücumda ofansif bölgeye çok fazla seçeneğimiz yoktu. O rolü oynayacak Yusuf Demir vardı. Ana kadrodan oyuna sokabileceğimiz oyuncu çeşitliliği azdı.

Okan Buruk açıkladı Galatasaraya Icardiden kötü haber, Fenerbahçe derbisinde yok

DERBİ SÖZLERİ

Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti, 5'te 5 ile gidiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız.

Kavgasız, dövüşsüz ve futbol kalitesinin yüksek olduğu bir derbi olsun. Hakem performansı konuşulmasın. İki takım da kazanmaya çıkacak. Son iki senede 3-0 kazandık ve 0-0 berabere kaldık. Yine kazanmak için gideceğiz. Onlar da kazanmak için tutkulu olacaktır. Sakin kalmalıyız ve provokasyonlara uymamalıyız. Saha içerisinde kalıp, oyunumuzu oynayacağız. Bu sefer erken bir derbi, iki takım da her ne sonuç olursa olsun bir şey kaybetmeyecek. İki takım da psikolojik üstünlüğü eline geçirmeye çalışacak. Kazanmak için oynayacağız.

Haberin Devamı

'ICARDİ DERBİDE OLMAYACAK'

Okan Buruk Icardi'nin Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı ile ilgili olarak ise "Biliyorsunuz sosyal medya iddiaları bitmez. Oraya çok inanmayalım. Icardi'nin tedavisi devam ediyor, şu anda oynayabilecek durumda değil. Tedavisi sürüyor. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün tam iyileşmesi için süre var. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak" dedi.