GalatasarayBomba transfer iddiası! Galatasaray sonrası kadro dışı bırakılan Zalewski ezeli rakibe

Bomba transfer iddiası! Galatasaray sonrası kadro dışı bırakılan Zalewski ezeli rakibe

17.09.2024 - 09:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde renklerine katmak için büyük uğraş verdiği ancak transfer edemediği Polonyalı futbolcu Roma'da kadro dışı bırakılmıştı. Zalewski için ezeli rakibin devreye girdiği ileri sürüldü.

Bomba transfer iddiası Galatasaray sonrası kadro dışı bırakılan Zalewski ezeli rakibe

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya, Zaha'nın da Lyon'a transferi sonrası Galatasaray kanat oyuncu arayışlarına girmişti. Yaz transfer döneminin son günlerinde sarı-kırmızı kulüp Nicola Zalewski'yi renklerine bağlamak için büyük uğraş vermişti. Ancak Galatasaray'ın teklifini reddeden 22 yaşındaki futbolcuyu kulübü Roma kadro dışı bırakmıştı.

Haberin Devamı

Bomba transfer iddiası Galatasaray sonrası kadro dışı bırakılan Zalewski ezeli rakibe

ROSSI: KARAR KULÜP TARAFINDAN ALINDI

Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi konuyla ilgili "Bu karar kulüp tarafından alındı ve bana birkaç gün önce bildirildi. Her şey sözleşmesiyle ilgili. Futbolda kesin olan hiçbir şey yok ve eğer sözleşme yenilenmesi konusunda bir anlaşma sağlanırsa, geri döneceğini düşünüyorum. Ancak ne söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü bu benim yetkim dışında bir konu" ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ DEVREDE

Galatasaray'a gitmeyen ve yeni sözleşme imzalamadığı için İtalyan ekibinin cezalandırdığı Polonyalı futbolcu için çarpıcı bir Beşiktaş iddiası ortaya atıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Zalewski için siyah-beyazlı kulübün devrede olduğu ileri sürüldü. Siyah-beyazlılar, ara transfer dönemi için 21 yaşındaki futbolcuyu ilk sıraya yazdı. Beşiktaş'ın kadroda planladığı ayrılıkları gerçekleştirmesi durumunda Zalewski için Roma'nın kapısını çalacağı iddia edildi.

 

 

 

 

Yazarlar