GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'tan derbi uyarısı! Batshuayi ve Jelert kararı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan derbi uyarısı! Batshuayi ve Jelert kararı

17.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Fenerbahçe maçından önce kazanılması gereken bir Gaziantep karşılaşması olduğuna dikkat çekti,

Galatasarayda Okan Buruktan derbi uyarısı Batshuayi ve Jelert kararı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oyuncularının derbi havasından uzak kalmalarını ve bugün oynanacak Gaziantep karşılaşmasının her şeyden daha önemli olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Lige 4’te 4 yaparak başlayan sarı-kırmızılılarda genç teknik adam, bugün karşılaşacakları Gaziantepspor maçı öncesi takımla bir toplantı yaparak, “Çaykur Rizespor karşısında bizden beklenen oyunu oynadık. Şimdi önümüzde bir karşılaşma daha var. Fenerbahçe ile hafta sonu önemli bir karşılaşmamız olacak ama önce, önümüzdeki maça konsantre olmalıyız. Gaziantep müsabakasını kayıpsız geçelim ve derbiye moralli hazırlanalım. Şimdi derbi zamanı değil” dediği öğrenildi.

Galatasarayda Okan Buruktan derbi uyarısı Batshuayi ve Jelert kararı

ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Galatasaray ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında bu akşam oynanacak maç erteleme karşılaşması olduğu için kadroda zorunlu değişiklikler olacak. Yeni transferler Osimhen, Jakobs ve Sallai bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk’un, Rizespor maçından farklı olarak forvette Batshuayi’ye, sol bekte ise Jelert’e görev vereceği öğrenildi.