GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk RFS maçının faturasını kesti! Yıldız oyuncu kulübeye

Galatasaray'da Okan Buruk RFS maçının faturasını kesti! Yıldız oyuncu kulübeye

05.10.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımda RFS karşısında alınan beraberlik şok etkisi yarattı. Oyuncularıyla değerlendirme toplantısı yapan teknik direktör Okan Buruk, Alanyaspor maçında yıldız oyuncuyu kulübeye çekecek.

Galatasarayda Okan Buruk RFS maçının faturasını kesti Yıldız oyuncu kulübeye

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında bütçe olarak zayıf rakibi RFS ile 2-2 berabere kalması sabırları taşırdı. Kasımpaşa ve RFS karşılaşmalarında skor üstünlüğünü elde edip, ardından basit gollerle rakiplerini maça ortak eden sarı-kırmızılılarda değişiklikler olacak.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM KULÜBEYE, NELSSON İLK 11'E

Yarınki Alanyaspor mücadelesinde Fernando Muslera tekrar kaleye geçecek. Savunma hattının Rigas maçındaki gibi sağ bekte Kaan Ayhan, sol bekte Jakobs’tan oluşacağı düşünülüyor. Ancak stoperde Letonya’daki iki golde de hatası olan Abdülkerim’in yerine Victor Nelsson’un, stoperde Sanchez’in yanında yer alması bekleniyor.

Galatasarayda Okan Buruk RFS maçının faturasını kesti Yıldız oyuncu kulübeye

RFS karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası Galatasaray'da teknik heyet harekete geçti. Eleştiri oklarının çevrildiği teknik direktör Okan Buruk’un takımıyla bir durum değerlendirme toplantısı yaptığı öğrenildi. Özellikle performans anlamında düşük olan Mauro Icardi, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper, Batshuayi ve Jelert gibi isimlerle özel olarak görüşen Buruk’un, oyuncularından kendilerine gelmelerini istediği bildirildi.

 

 

Yazarlar