GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk çılgına döndü! Mauro Icardi sakinleştirmeye çalıştı

Galatasaray'da Okan Buruk çılgına döndü! Mauro Icardi sakinleştirmeye çalıştı

28.09.2024 - 20:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçının 80'inci dakikasında verilen penaltı kararı sonrası çok sinirlendi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Oğuzhan Çakır düdük çaldı. Kasımpaşa lehine verilen penaltı kararı sonrası Okan Buruk çok sinirlendi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 50'nci dakikasında sağ kanattan savunmanın arkasına sarkan Fall topu içeriye çevirmek isterken Jakobs topa müdahale etti. Jakobs'un müdahalesi sonrası Oğuzhan Çakır penaltı kararı verdi.

Okan Buruk ve Galatasaraylı futbolcular bu karara çok sinirlendi. Pozisyon sonrası VAR devreye girdi ve hakeme izleme tavsiyesi geldi. Oğuzhan Çakır pozisyonu izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.

BU KEZ PENALTI GELDİ

78'inci dakikada Kasımpaşa'nın kullandığı köşe vuruşunda Fall'ın kafasıyla indirdiği top Jakobs'tan sekti. Bu esnada Kasımpaşalı futbolcular hakeme penaltı itirazlarında bulundu.

Kasımpaşa'da Gökhan Gül maçın hakemine itirazları nedeniyle sarı kartla cezalandırıldı. Pozisyon VAR'da incelendikten sonra Oğuzhan Çakır'a izleme tavsiyesi geldi. Oğuzhan Çakır pozisyonu VAR'da izlerken Okan Buruk çok sinirlendi.

Haberin Devamı
1/3

2/3

3/3

Oğuzhan Çakır pozisyonu izledikten sonra Kasımpaşa lehine penaltı kararı verdi. Okan Buruk penaltı kararının ardından çok sinirlendi ve maçın dördüncü hakemiyle konuştu.

Okan Buruk şiddetli itirazları sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı. Öte yandan Okan Buruk'u sakinleştiren ismin Mauro Icardi olması dikkat çekti.