GalatasarayGalatasaray'da Kerem Aktürkoğlu pişmanlığı! Maliyet eleştirisi

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu pişmanlığı! Maliyet eleştirisi

11.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

İzlanda maçında Kerem Aktürkoğlu’nun 3 gol atarak yıldızlaşması, Galatasaray’da yeni bir tartışmayı başlattı.

Benfica’ya 12 milyon euroya satılan Kerem’in düşük bir rakama verildiği eleştirileri yapıldı. Zamanlama ve maliyeti bakımından sorgulanan futbolcu için yönetime yönelik eleştiriler yoğunlaştı.

Haberin Devamı

Tepki gösterilen bir diğer nokta ise Kerem’in yerinin dolmaması ve transferi yatan Arias için gereksiz şekilde vakit kaybedilmesi oldu.

OKAN BURUK KARŞI ÇIKTI 

Teknik Direktör Okan Buruk’un Kerem’in ayrılığı sonrası planlarının bozulduğu belirtildi. Kerem’in ayrılığına karşı çıkan ama oyuncunun ısrarlı gitme isteği karşısında, yerinin kısa süre içinde doldurulacağı garantisini alan Buruk, yönetimden bir an önce transfer bekliyor.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu pişmanlığı Maliyet eleştirisi

Sarı-kırmızılıların teknik patronu, Osimhen’in gelişiyle beraber formasyon değişikliğine gitme kararı alırken, kanat ve orta saha transferini zorunlu görüyor.

CİMBOM, ROMA'DA

Galatasaray’da Nicola Zalewski seferi. Sarı-kırmızılılarda yöneticiler İbrahim Hatipoğlu ve Abdullah Kavukçu ile Sportif Direktör Cenk Ergün Zalewski transferine nokta koymak için dün özel uçakla Roma’ya gittiler.

Haberin Devamı

22 yaşındaki futbolcu Galatasaray’a gelmek için ikna olurken Roma ile son detayların ele alındığı belirtildi. Polonya Milli Takımı’nda da forma giyen kanat oyuncusu için Cim-Bom’un 12 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi.

Kapıyı 16 milyon eurodan açan İtalyan ekibinin bu rakamı kabul ettiği ödeme detaylarının taraftar arasında ele alındığı belirtildi. Galatasaray 4 senelik anlaşma sağladığı genç yeteneğe ise yıllık 2 milyon euro verecek.

Yazarlar