Galatasaray Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Barcelona yol haritası belirledi

Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Barcelona yol haritası belirledi

25.06.2024 - 10:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken İlkay Gündoğan tekrar gündeme geldi. Barcelona'nın İlkay için izleyeceği yol haritası belli oldu.

Galatasarayda İlkay Gündoğan gelişmesi Barcelona yol haritası belirledi

Son şampiyon Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Aslan'ın öncelik verdiği bölgeler 8 numara, sağ bek ve 10 numara transferi olarak belirlendi

Haberin Devamı

Almanya kaptanı İlkay Gündoğan devre arası transfer döneminde sarı-kırmızılı kulübün gündemine gelmişti. Aslan'ın bu konudaki girişimleri rafa kaldırılmış değil. Hansi Flick'in teknik direktör olarak Barcelona'nın başına gelmesi sonrası İlkay'ın geleceği merak konusu oldu.

İLKAY'IN YILLIK ÜCRETİ BARCELONA'YI ZORA SOKABİLİR
Barcelona'daki geleceği özellikle yıllık ücreti tartışma konusu olan İlkay, EURO 2024'te önemli bir performans ortaya koyuyor. Sport'ta yer alan haberde, Katalan ekibinin Finansal Fair Play kuralları nedeniyle yaz Transfer döneminde İlkay Gündoğan'a gelecek teklifleri değerlendirebileceği ifade edildi.

AYRILIK UZAK İHTİMAL AMA...
Buna rağmen hem Barcelona hem de İlkay Gündoğan'ın ayrılık gibi bir düşüncesi olmadığı haberde vurgulandı. Ancak Barcelona'nın İlkay'ın takımdan ayrılmaya karar vermesi durumunda kolaylık sağlayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda İlkay Gündoğan gelişmesi Barcelona yol haritası belirledi

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK
Barcelona'nın ekonomik olarak önceliğinin maaş tablosunda yer açmak olduğu ifade edildi. Haberde ayrıca takımdaki birkaç futbolcu dışındaki diğer isimlere gelen tekliflerin de değerlendirileceği aktarıldı.

BEDELSİZ GELMİŞTİ
İlkay Gündoğan, İngiliz ekibi Manchester City'den Barcelona'ya herhangi bir bonservis bedeli ödenmeden transfer olmuştu. Haberde İlkay'ın ayrılığı durumunda Finansal Fair Play kurallarına göre elde edilecek transfer gelirinin net olarak artı yazacağına dikkat çekildi.

YILLIK 10 MİLYON EURO KAZANIYOR
Barcelona'da 49 maça çıkan İlkay 5 gol 13 asist ile katkı sağlamıştı. Uzun yıllar top koşturduğu Manchester City'den ayrılarak Katalan devine transfer olan İlkay, Barcelona'dan yıllık 10 milyon Euro ücret alıyor.