GalatasarayGalatasaray'da Hakim Ziyech'ten ters köşe! İşte yeni takımı

Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten ters köşe! İşte yeni takımı

16.10.2024 - 10:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan isimlerden olan Hakim Ziyech için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte Faslı futbolcunun yeni adresi...

Galatasarayda Hakim Ziyechten ters köşe İşte yeni takımı

Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı hedefleyen Galatasaray'da Hakim Ziyech sezona iyi başlayamadı. Ayrılığı gündeme gelen yıldız isim için iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

ZİYECH İÇİN OCAK'TA AYRILIK
Galatasaray'da istenilen performansı sergileyemeyen Hakim Ziyech'in Ocak'ta ayrılacağı öğrenildi. Katar kulüplerinin teklifine sıcak bakmayan Faslı yıldız, transferi için rotasını Amerika'ya çevirdi.

YENİ ADRESİ AMERİKA
31 yaşındaki yıldızın menajeri, MLS ekipleriyle görüşmelerde bulunuyor. Hakim Ziyech için yaz transfer döneminde Körfez ülkeleri de gündeme gelmiş ancak deneyimli yıldız Galatasaray'da kalmıştı.

KONTRATTAKİ MADDE AKTİF OLMAYACAK
Hakim Ziyech ile Galatasaray arasında imzalanan kontratta, "Resmî maçların yüzde 50'sine çıkması halinde sözleşmesi 1 yıl uzar" maddesi yer alıyordu. Kulübün bu opsiyonun devreye girmesine müsade etmeyeceği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ
Ziyech'in kış transfer penceresinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Faslı yıldız da Instagram hesabından Galatasaray'a dair tüm paylaşımlarını kaldırarak iddiaları iyice güçlendirmişti.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK
Hakim Ziyech'in Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yazında sona erecek. 31 yaşındaki Faslı kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro. Galatasaray forması altında 27 maçta sahaya çıkan Hakim Ziyech, 8 gol attı ve 4 asist yaptı

ROTASYONDA KULLANACAK
Tecrübeli oyuncunun Mertens’in formsuzluğunda 10 numarada veya ön tarafta kanat rotasyonunda kullanılacağı bildirildi.

"ZIYECH ETKİLİ OLACAK"

Okan Buruk Ziyech’in durumuyla ilgili olarak “Ziyech iyi bir karakter, iyi oyuncu, takım arkadaşlarıyla uyumlu. Kampta aslında iyi başlamıştı, Milli Takım’da sakatlık yaşadı. Şimdi iyi başladı, istekli. Forma yarışının içinde etkili şekilde olacak. Forvet arkasını da oynayabilecek bir oyuncu aslında” değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar