GalatasarayGalatasaray'a Osimhen müjdesi! İngiliz basını transfer gelişmesini duyurdu

Galatasaray'a Osimhen müjdesi! İngiliz basını transfer gelişmesini duyurdu

16.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray yaz transfer döneminde büyük bir sürprize imza atarak Napoli'den Osimhen'i kiralık olarak renklerine bağlamıştı. Dünyaca ünlü golcünün sarı-kırmızılı ekipteki geleceği için iddialar gündeme gelirken İngiliz basını yaşanan gelişmeyi duyurdu.

Galatasaraya Osimhen müjdesi İngiliz basını transfer gelişmesini duyurdu

 

Galatasaray, sezon başında Napoli'nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamıştı. Yıldız golcünün sarı-kırmızılı ekipteki geleceği için iddialar gündemde yer alırken İngiliz basını yaşanan gelişmeyi duyurdu.

Haberin Devamı

TARAFTARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

Galatasaray'a imza atmasının ardından Osimhen, kısa süre içerisinde taraftarın sevgisini kazanmıştı. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve PAOK maçlarında asistleriyle galibiyetlere katkı sağlayan Osimhen, Kasımpaşa maçında attığı gollerle Süper Lig'de perdeyi açtı.

TRANSFER İDDİALARI

Galatasaray'ın yıldız golcünün bonservisi için kaynak arayışına girdiği iddiaları gündem gelirken Premier Lig devi Chelsea'nin Osimhen'i Ocak ayında kadrosuna katmak için devreye gireceği ileri sürülmüştü.

İtalyan basını, yıldız futbolcunun serbest kalma bedelinin 75 milyon euro olduğunu ancak Ocak ayında Galatasaray harici bir takımın transfer etmesi halinde bu bedelin 81 milyon euroya çıkacağını aktarmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Osimhen müjdesi İngiliz basını transfer gelişmesini duyurdu

GALATASARAY'A MÜJDE

Football Insider'ın haberine göre, Finansal Fair Play kurallarında sıkıntı yaşayan Chelsea'nin devre arasında Osimhen'i transfer etmesinin zor olduğunun bilgisi verildi.

KARAR SEZON SONUNA KALACAK

İngiliz ekibi, Osimhen'in uzun vadeli geleceğine dair kararın önümüzdeki yaz transfer dönemine kalacağı aktarıldı.