GalatasarayGalatasaray'da Fernando Muslera ve Mauro Icardi'den hakem isyanı! 'Bu kaçıncı iptal edilen gol'

Galatasaray'da Fernando Muslera ve Mauro Icardi'den hakem isyanı! 'Bu kaçıncı iptal edilen gol'

18.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Icardi soyunma odasında, “Bu kaçıncı iptal edilen gol” diyerek isyan ederken Muslera’nın, “Yine aynı filmi izleyeceğiz. Gollerimizi iptal edecekler, penaltılarımızı vermeyecekler. Bu sene işimiz kolay değil” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Galatasarayda Fernando Muslera ve Mauro Icardiden hakem isyanı Bu kaçıncı iptal edilen gol

Galatasaray, Tümosan Konyaspor deplasmanında kazandı ama maç sonrası soyunma odasında tansiyonun yükseldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi’nin 76. dakikada attığı golün iptal edilmesine anlam veremediği ve “Bu kaçıncı iptal edilen gol. Nasıl iptal olur anlamıyorum” diyerek isyan ettiği öğrenildi.

Bunun üzerine kaptan Fernando Muslera’nın söz alıp, “Yine aynı filmi izleyeceğiz. Gollerimizi iptal edecekler. Penaltılarımızı vermeyecekler. Bu sene işimiz kolay değil. Bu verilmeyen gol bile bize bir mesaj. Çıkıp her maçı kazanmak için ekstra motive olmalı ve mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu’nun, sarı-kırmızılı futbolcuların soyunma odasındaki bu tepkisi sonrası sıcağı sıcağına kameraların karşısına geçerek karşılaşmanın VAR hakemi Volkan Bayarslan’a yönelik eleştirilerde bulunduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

KEREM, SNEIJDER'İ YAKALADI

Galatasaray’ın Spartak Moskova’ya satmayı düşündüğü Kerem Aktürkoğlu, Konya’da galibiyeti getiren isimlerin başında gelirken sarı-kırmızılı formayla müthiş bir istatistiğe imza attı.

24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla attığı gol sayısında Wesley Sneijder’i yakaladı. Sneijder 175 maçta 45 gole ulaşırken Kerem bu gol sayısına 176 müsabakada ulaştı. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla 45 golün yanı sıra 40 da asist yaptı.

ZAHA GİTMEZSE KANAT YOK

Galatasaray’da Leicester City’ye transferi yüksek vergiler nedeniyle tıkanan Wilfried Zaha’nın ayrılmaması halinde kanat transferi gerçekleşmeyecek.

Transfer görüşmeleri nedeniyle ligde 2 maçın kadrosuna alınmayan Zaha konusunda herhangi bir gelişme olmaması durumunda Teknik Direktör Okan Buruk’un tecrübeli futbolcuyu kazanmaya çalışacağı belirtildi. UEFA listesine yazılan Zaha’nın Young Boys maçında kadroya alınması bekleniyor.

 

Yazarlar