GalatasarayGalatasaray'da Fernando Muslera ve Davinson Sanchez'in durumu belli oldu

Galatasaray'da Fernando Muslera ve Davinson Sanchez'in durumu belli oldu

25.08.2024 - 13:16 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi play-off turunda salı akşamı Young Boys'u konuk edecek. İsviçre'deki maçta sakatlanan Uruguaylı eldiven ile Kolombiyalı stoperin son durumu netleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında 27 Ağustos Salı günü İsviçre'nin Young Boys ekibini konuk edecek Galatasaray, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.  Sarı-kırmızılı yönetim, teknik kadro ve sağlık ekibi hem finansal hem de prestij açısından son derece büyük önem taşıyan mücadele için yoğun bir mesai veriyor.

Haberin Devamı

Galatasaray kritik maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman topla ısınmayla başladı. Üç grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, hücum çalışmasıyla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 17.30'da yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasarayda Fernando Muslera ve Davinson Sanchezin durumu belli oldu

OKAN BURUK TAKIMINA GÜVENİYOR

isviçre’de 3-2 kaybedilen ilk maçtaki hatalarla yüzleşen Teknik Direktör Okan Buruk doğru ilk 11 ve kusursuz bir plan üzerinde çalışıyor. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu gruplara kalınacağından emin ve oyuncularıyla da bu fikrini paylaştı.

Galatasarayda Fernando Muslera ve Davinson Sanchezin durumu belli oldu

MUSLERA TAKIMLA ÇALIŞTI, SANCHEZ KESİN YOK

İsviçre'deki ilk maçta sakatlanan ve ikinci devrede yerini Günay Güvenç'e bırakan Fernando Muslera'nın takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Uruguaylı eldiven rövanşta takımdaki yerini alabilecek. Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez ise kritik müsabakada kesin olarak forma giyemeyecek.