FenerbahçeVitor Pereira'dan Ferdi Kadıoğlu sözleri: Benim için sürpriz olmadı

Vitor Pereira'dan Ferdi Kadıoğlu sözleri: Benim için sürpriz olmadı

25.08.2024 - 09:54 | Son Güncellenme:

Şu sıralar Al-Shabab'ı çalıştıran Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Vitor Pereira, eski öğrencisi Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferini Fanatik'e değerlendirdi.

Vitor Pereiradan Ferdi Kadıoğlu sözleri: Benim için sürpriz olmadı

Bir dönem Fenerbahçe'de teknik direktör olarak görev yapan Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira, Brighton ile anlaşma sağlayan Ferdi Kadıoğlu hakkında açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

Hücum oyuncusu olan Ferdi’yi sol beke dönüştüren ve milli futbolcunun gelişiminde önemli rol oynayan Al-Shabab’ın başındaki Pereira "Ferdi’nin, bu seviyeye ulaşması ve Premier Lig’e gitmesi benim için sürpriz olmadı. Açıkçası daha erken ayrılmamasına şaşırdım" dedi.

'BAŞARILI OLACAK KALİTEYE VE ZEKAYA SAHİP'

Ferdi'nin gelişimi hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, “İngiltere’de başarılı olacak kaliteye, kondisyona, zekaya ve karaktere sahip. Ferdi’yi bek yapma sürecinde ona, ‘İyi bir kanat oyuncusu ya da üst düzey bir bek olabilirsin. Savunmadan öne çıkışlar yapabilirsin. Sol ayağınla dışarıdan ya da güçlü ayağınla içeriden rakip kaleye gidebilirsin. Bek olarak, farklı bir oyuncuya dönüşebilirsin’ dedim. O da buna inandı ve en iyisini yapmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Vitor Pereiradan Ferdi Kadıoğlu sözleri: Benim için sürpriz olmadı

'BÜYÜK BİR AZİM GÖSTERİYORLAR'

Çalıştığı oyuncular hakkında da konuşan Pereira, “Kim Min-Jae, Arda Güler ve Ferdi gibi gelişim sürecine yakından tanık olduğum birçok futbolcuyla çalışma fırsatı bulduğum için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Ancak söz konusu oyuncuların kariyerlerindeki bu başarıların tüm övgüleri onlara aittir. Hepsi, kendilerini geliştirmek ve üst düzey bir oyuncu olmak adına büyük bir azim göstermeye devam ediyorlar. Ferdi dahil, hepsine başarılar diliyorum.” sözlerini kullandı.

 

Yazarlar