GalatasarayGalatasaray'da Emin Bayram sonrası bir ayrılık daha! Oliveira gün sayıyor

Galatasaray'da Emin Bayram sonrası bir ayrılık daha! Oliveira gün sayıyor

31.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın 21 yaşındaki stoperi Emin Bayram, Westerlo’nun yolunu tuttu. Belçika ekibi bu transfer için 4 milyon euro bonservis ücreti ve bir sonraki satıştan yüzde 50 pay ödeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte genç futbolcunun ardından ayrılması beklenen diğer isim de belli oldu.

Galatasarayda Emin Bayram sonrası bir ayrılık daha Oliveira gün sayıyor

Galatasaray genç stoperi Emin Bayram’ı Belçika ekibi Westerlo’ya sattı. Sarı-kırmızılı kulübün, 21 yaşındaki savunmacıyı 4 milyon euro artı bir sonraki satıştan % 50 pay karşılığında verdiği açıklandı. Ayrıca Emin Bayram’ın geri alma önceliği de bu anlaşmaya dahil edildi.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO CEZA MADDESİ

Emin Bayram Türkiye’de başka bir kulübe transfer olması durumunda ise Galatasaray’a 20 milyon Euro ceza ödenecek. Emin Bayram anlaşma sonrası Belçika’nın yolunu tuttu. Genç futbolcu geçen sezon Westerlo formasıyla iyi bir performans sergilemişti.

METEHAN KALDI

Galatasaray’da Emin’in ayrılığı sonrası kampın yıldızlarından Metehan Baltacı’nın takımda kalmasına karar verildi. Eyüpspor’un ısrarla istediği 21 yaşındaki futbolcu 4. stoper kadroda değerlendirilecek.

OLIVEIRA GÜN SAYIYOR

Sarı-kırmızılı kulübün gözden çıkarılan Sergio Oliveira için gelen tekliflerin değerlendirmeye aldığı belirtildi.

Galatasaray’dan yıllık 2 milyon 750 bin euro ne ücret alan ve 2 sene daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun takım bulamaması halinde alacaklarına karşılık serbest bırakılabileceği de belirtildi.