GalatasarayGalatasaray'da Elias Jelert'e Okan Buruk kalkanı!

Galatasaray'da Elias Jelert'e Okan Buruk kalkanı!

12.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

9 milyon euroya alınan ve Galatasaray'a 9 milyon euroya alınan ve taraftarının beklentisini karşılayamayan Elias Jelert için Teknik Direktör Okan Buruk'tan hamle geldi.

Galatasarayda Elias Jelerte Okan Buruk kalkanı

Galatasaray’ın Kopenhag’tan büyük umutlarla aldığı ama şu ana kadar performansıyla hayal kırıklığı yaratan Elias Jelert için Okan Buruk’un planı belli oldu.

Haberin Devamı

9 milyon euroya alınan Danimarkalı futbolcu için eleştiriler yükselirken, Buruk’tan oyuncusuna destek geldi. 21 yaşındaki futbolcu için yöneticilere değerlendirme yapan sarı-kırmızılı teknik adam, Jelert ile ilgili şunları söyledi:

"Belki şu ana kadar bize katkı veremedi ve kendini gösteremedi ama zamana ihtiyacı var. Sonuçta ilk kez yurt dışına çıktı ve genç bir oyuncu. Jelert bu takımın önemli isimlerinden biri haline gelecek ama alışması gerekiyor. Çalışma temposundan da memnunum. Her futbolcumuz bizim için değerli ve Elias’ı da kazanacağız. Neler yapabileceklerini biliyorum ve bunun için en doğru zamanı seçeceğiz."

Galatasaray formasıyla lig ve Avrupa’da 10 maçta toplamda 341 dakika sahada kalan Danimarkalı futbolcu ile sezon başında 5 senelik sözleşme imzalanmıştı.

Haberin Devamı

"OSIMHEN'DEN ON KAT DAHA İYİ"

İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Antonio Cassano, Galatasaray’ın kiraladığı Victor Osimhen ile Napoli’nin yeni forveti Romelu Lukaku’yu karşılaştırdı.

Cassano, “Lukaku’yu sevmem ama topu saklama şekli Osimhen’den on kat daha iyi. Eğer topu ona atarsanız topu ondan almakta zorlanırsınız. Çünkü topu çok iyi koruyor. Osimhen, Spalletti’yle birlikte büyüdü ama Spalletti’nin onu derine inmek için kullandığını, takımı ileriye taşımak için kullanmadığını da belirtmek gerek” yorumunu yaptı.

SALLAI: SAYGI GÖRMÜYORDUM

Galatasaray’ın Alman ekibi Freiburg’tan transfer ettiği Rolland Sallai, eski kulübünü eleştirdi.

Freiburg’da geçirdiği altı yılın ardından bile performansımla kulüpte hak ettiği saygıyı görmediğini dile getiren Sallai, “Alman sportif direktörle son bir görüşme yaptım ve yollarımızı ayırmamı kolaylaştıracak cevapları aldım” ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılılara geldiği için memnuniyetini anlatan Sallai, “Büyük bir kulübe geldim, orada olduğum için çok gururluyum. Gelişimim için mümkün olan en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum, böyle oyuncularla ilerlemek daha kolay. Zorlukları severim, bu da bir zorluk olacak ama bu adımı atmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

G.SARAY'DA İBRA GÜNÜ

Galatasaray’ın İdari ve Mali Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapılacak.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Anadolu Oditoryumu’nda saat 10.00’da başlayacak genel kurulda yönetim ve denetim ayrı ayrı oylanarak ibra edilecek. Sarı-kırmızılıların genel kurulunda yine yönetime yönelik sert eleştirilerin olması bekleniyor.