GalatasarayGalatasaray'da Elias Jelert bekleneni veremedi! Sağ bek için sürpriz aday

Galatasaray'da Elias Jelert bekleneni veremedi! Sağ bek için sürpriz aday

25.10.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmayların ara transfer döneminde sağ bek takviyesi yapmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı belirtildi.

Galatasarayda Elias Jelert bekleneni veremedi Sağ bek için sürpriz aday

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmayların ara transfer döneminde kadrosuna sağ bek takviyesinde bulunmayı planladığı kaydedildi. Elias Jelert'in beklenen performansı verememesi sonrası başlayan arayışlarda gündeme gelen ismin netleştiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın İtalyan devinde forma giyen tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı belirtildi. İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Galatasaray'ın Milan forması giyen Davide Calabria ile ilgilendiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların, sezon başında da gündemine aldığı İtalyan futbolcu için yeniden devrede olduğu aktarıldı. Davide Calabria için Galatasaray'ın yanı sıra Marsilya'nın da ilgisinin bulunduğu öğrenildi.

Galatasarayda Elias Jelert bekleneni veremedi Sağ bek için sürpriz aday

Milan Teknik Direktörü Paulo Fonseca'nın Davide Calabria'nın takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı belirtildi. 27 yaşındaki sağ bekin forma şansı bulmakta zorlanması nedeniyle Milan'dan ayrılmaya kararlı olduğu vurgulandı.

Milan'da yönetimin de Davide Calabria'nın ayrılığına sıcak baktığı aktarıldı. 27 yaşındaki sağ bek için 3-4 milyon euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında ayrılığa izin verileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Davide Calabria, Milan'da bu sezon 3 karşılaşmada forma şansı buldu. 27 yaşındaki sağ bekin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Davide Calabria'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Davide Calabria, İtalya Milli Takımı'nda 10 karşılaşmada süre aldı.