GalatasarayGalatasaray'da Dries Mertens fırtınası! Sezona müthiş başladı

Galatasaray'da Dries Mertens fırtınası! Sezona müthiş başladı

21.09.2024 - 20:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'ye konuk oldu. Heyecan dolu dev derbide gol sevinci yaşayan Dries Mertens formda performansını sürdürdü.

Galatasarayda Dries Mertens fırtınası Sezona müthiş başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de müsabakada Galatasaray adına yıldızlaşan isim Dries Mertens oldu. Sarı-kırmızılı takımın Belçikalı on numarası performansıyla ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un Fenerbahçe deplasmanında ilk 11'de forma şansı verdiği Dries Mertens, Kadıköy'de gol atma başarısı gösterdi. Dries Mertens, Galatasaray'ın 28'inci dakikada attığı golle birlikte takımı adına farkı ikiye çıkardı.

Dries Mertens, Kadıköy'de attığı bu golle birlikte bir ilki yaşadı. Belçikalı on numara, Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye karşı ilk kez gol atma başarısı gösterdi.

Galatasarayda Dries Mertens fırtınası Sezona müthiş başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında sözleşme uzattığı Dries Mertens, sarı-kırmızılı takımda bu sezon inanılmaz bir form yakaladı.

Dries Mertens, Süper Lig'de bu sezon oynanan 6 maçta da ilk 11'de sahaya çıktı. Belçikalı on numara, ilk 2 haftada herhangi bir skor katkısı sağlayamadı.

Adana Demirspor deplasmanında 1 gol ve 1 asist üreten Dries Mertens ardından oynanan tüm maçlarda skora katkı verdi. Rizespor maçında gol atan Belçikalı on numara, Gaziantep FK deplasmanında asist yaptı.

Haberin Devamı

Dries Mertens, bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 6 mücadelede 3 gol ve 2 asist üretme başarısı gösterdi.