GalatasarayFenerbahçe taraftarları, Michy Batshuayi için dolar bastırdı!

Fenerbahçe taraftarları, Michy Batshuayi için dolar bastırdı!

21.09.2024 - 19:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, eski futbolcuları Michy Batshuayi için dolar bastırdı.

Fenerbahçe taraftarları, Michy Batshuayi için dolar bastırdı

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Müsabakaya Fenerbahçeli taraftarların tepkisi damga vurdu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli taraftarlar, eski futbolcuları Michy Batshuayi için dolar bastırdı.

Futbol sahalarında taraftarların eski futbolcularına yönelik bu tepkisinden bu kez nasibini alan isim Michy Batshuayi oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Michy Batshuayi'yi Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de tercih etmedi. Belçikalı forvet, Fenerbahçe deplasmanında yedek kulübesinde forma şansı bekledi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Michy Batshuayi, sarı-lacivertlilere vedasının ardından Galatasaray'la sözleşme imzalamıştı. Michy Batshuayi, Süper Lig'de 3 büyük takımın formasını giyen ilk yabancı futbolcu olmuştu.

Belçikalı santrfor, Fenerbahçe kariyeri boyunca 75 maça çıkmıştı. 30 yaşındaki golcü, bu müsabakalarda 44 kez rakip fileleri havalandırmış ve 5 asist üretmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi'nin sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Belçikalı santrforun güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.