GalatasarayGalatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Derbide izlendi

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Derbide izlendi

22.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın Fenerbahçe derbisinde, Premier Lig ekibinin gözlemcileri tarafından izlendiği öne sürüldü.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza transfer kancası Derbide izlendi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun, Fenerbahçe ile oynanan derbide tribünden izlendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınından Caught Offside'ın haberine göre; Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ın Barış Alper Yılmaz'ı yakından takip ettiği belirtildi.

Nottingham Forest'ın 24 yaşındaki kanat oyuncusunu, Fenerbahçe derbisinde tribünden izlediği kaydedildi. Premier Lig temsilcisinin, Barış Alper Yılmaz'ı sezon içerisinde izlemeye devam edeceği aktarıldı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza transfer kancası Derbide izlendi

Barış Alper Yılmaz için Tottenham ve Brighton'ın da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Brighton'ın geride kalan transfer döneminde Barış Alper Yımaz için 20 milyon euro teklifte bulunduğu vurgulandı. Brighton'ın 24 yaşındaki kanat oyuncusu için teklifini 25 milyon euroya çıkarmaya hazır olduğu kaydedildi.

Tottenham'ın Barış Alper Yılmaz için şu ana kadar resmi bir girişimde bulunmadığı belirtildi. Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray'da 9 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 4 gol atma başarısı gösterdi. Barış Alper Yılmaz, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza transfer kancası Derbide izlendi

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Rize Özel İdare altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demirspor, Ankara Keçiörengücü ve Galatasaray'da oynadı. A Milli Futbol Takımı'nda 21 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, rakip fileleri 2 kez havalandırdı.