GalatasarayGalatasaray'da 2007'den sonra bir ilk! Davinson Sanchez fırtınası

Galatasaray'da 2007'den sonra bir ilk! Davinson Sanchez fırtınası

28.10.2024 - 20:37 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Davinson Sanchez, Beşiktaş maçında attığı golle birlikte 2007'den sonra bir ilke imza attı.

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takımda gol atma başarısı gösteren Davinson Sanchez, uzun yıllar sonra bir ilki başardı.

Haberin Devamı

13'üncü dakikada Gabriel Sara'nın kullandığı serbest vuruşta ileri çıkan Davinson Sanchez'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Galatasaray, bu golle birlikte zorlu derbide üstünlüğü yakaladı.

beIN Sports'un aktardığı veriye göre; Davinson Sanchez, Galatasaray'da 17 yıl sonra bir ilke imza attı. Davinson Sanchez, Emre Aşık'ın 2007'de attığı golden sonra Beşiktaş'a karşı kafayla gol sevinci yaşayan ilk futbolcu oldu.

BURUK'TAN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Galatasaray, son 2 maçına farklı dizilişlerle çıktı.

Genelde takımını 4-2-3-1 sistemiyle oynatan Okan Buruk, Elfsborg maçında 3-4-1-2 formasyonunu tercih etti. Tecrübeli teknik adam, takımını Beşiktaş derbisine ise 4-4-2 dizilişiyle çıkardı.

Galatasaray, bu sezon 7. haftadaki Kasımpaşa maçına da bu dizilişle çıkmıştı.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER SOL BEK OYNADI

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, derbide sol bekte mücadele etti.

Orijinal mevkisi hücum olan Barış Alper, son 2 sezonda Okan Buruk tarafından birçok mevkide görevlendirildi. Geçen sezon kale ve stoper bölgesi haricinde her mevkide sahaya çıkan Barış Alper, derbide de sol bek olarak görev yaptı.