GalatasarayGalatasaray - Beşiktaş maçında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu!

Galatasaray - Beşiktaş maçında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu!

28.10.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Dev derbi öncesi Cumhuriyet Bayramı için özel organizasyon gerçekleştirildi.

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan derbi öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusu yaşandı.

Haberin Devamı

Takımların ısınma çalışmalarını yaptığı sırada stadyumda, "Efendiler yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz" anonsu yapıldı.

Bu anons sonrası tribünlerden büyük bir alkış yükseldi. Daha sonra kırmızı-beyaz renkleri giyinen bir bando takımı saha kenarına geldi.

Saha kenarına gelen bando takımı, İzmir Marşı'nı çaldı. Galatasaray tribünlerinde çok sayıda Türk bayrağının yer aldığı gözlemlendi.

Galatasaraylı futbolcular, Beşiktaş maçı öncesi beyaz tişörtlerle ısınmaya çıktı. Sarı-kırmızılı futbolcuların giydikleri tişörtlerde Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin yer aldığı görüldü. Öte yandan tişörtte, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolcular ise sahaya Mustafa Kemal Atatürk'ün silüeti ve imzasının yer aldığı tişörtlerle çıktı.

Takımlar sahaya çıktıktan sonra Galatasaray tribünlerinde dev bir pankart açıldı. Pankartta, "Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır" ifadeleri yer aldı.

Galatasaray - Beşiktaş maçında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu