BeşiktaşGalatasaray'a transferi son anda yatmıştı, Beşiktaş görüşmelere başladı! Tam bir joker

Galatasaray'a transferi son anda yatmıştı, Beşiktaş görüşmelere başladı! Tam bir joker

12.10.2024 - 10:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yönetimi, Galatasaray'ın yaz transfer döneminde çok istediği ancak renklerine bağlayamadığı yıldız oyuncu için atağa kalktı.

Galatasaraya transferi son anda yatmıştı, Beşiktaş görüşmelere başladı Tam bir joker

Beşiktaş yönetimi ara transfer dönemi içinde erkenden kolları sıvadı. Orta sahaya genç ve dinamik bir ismi kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlı yönetim rotasını daha önce olduğu gibi İtalya’ya çevirdi. Serie A ekiplerinden Roma’nın formasını giyen Nicola Zalewski tekrar listede yer aldı. Bu kez işini şansa bırakmak istemeyen Beşiktaş kurmayları, yaz transfer dönemiminde Galatasaray'ın çok istediği ancak alamadığı Polonyalı futbolcu ile bir ön görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

TAM BİR JOKER

Teknik ekip de özellikle genç oyuncunun orta sahada tam bir joker konumunda olması nedeniyle yıldız oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istiyor. Gelen haberlere göre 22 yaşındaki futbolcu için şartlar zorlanacak ve İtalyan ekibi erkenden ikna edilecek.

Galatasaraya transferi son anda yatmıştı, Beşiktaş görüşmelere başladı Tam bir joker

HÜCUM BÖLGESİNE DE TAKVİYE DÜŞÜNÜLÜYOR

Transfer yapılacak tek bölge orta saha olmayacak. özellikle Semih Kılıçsoy’un geçen sezonki performansının çok geride kalması yönetimin harekete geçmesine yol açtı. Bu doğrultuda ara transfer döneminde hücum hattına alternatif bir ismin kadroya katılması gündemde. Bu konuda şu an için herhangi bir isim geçmese de çalışmalarım başladığı ve yapılacak listenin teknik ekibe sunulacağı bildirildi.