Dünyadan FutbolUluslar Ligi'nde çılgın maç! Livakovic kırmızı kart gördü, Szymanski’den müthiş gol

Uluslar Ligi'nde çılgın maç! Livakovic kırmızı kart gördü, Szymanski’den müthiş gol

16.10.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

UEFA Uluslar A Ligi'nde Polonya ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan ve 3-3'lük beraberlik ile sona eren maça Fenerbahçe'nin yıldızları Livakovic ve Szymanski damga vurdu. İşte detaylar...

Uluslar Liginde çılgın maç Livakovic kırmızı kart gördü, Szymanski’den müthiş gol

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup 4. maçında Polonya, Hırvatistan'ı konuk etti. 6 golün atıldığı heyecan dolu mücadeleye Fenerbahçe'nin yıldızları damgasını vurdu.

Haberin Devamı

GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN YOK

Polonya'nın ev sahipliğindeki maç 6 gole sahne olurken mücadele 3-3'lük beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşmada ilk golü, Polonya'dan Piotr Zielinski kaydetti. Ardından 19. dakikada Borna Sosa, 24. dakikada Petar Sucic ve 26. dakikada Martin Baturina'nın attığı gollerle Hırvatistan skoru 3-1'e getirmeyi başardı. 45. dakikada ise Galatasaray'ın uzun süre transfer listesinde yer alan Polonyalı Nicola Zalewski, skoru 3-2 yapan golü kaydetti.

SZYMANSKI, LIVAKOVIC'İ AVLADI

İlk yarı 5 golle tamamlanırken, 68. dakikada Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski sahneye çıktı ve ceza sahası dışından kaydettiği golle takım arkadaşı Livakovic'i avlayarak Polonya'nın 3. golünü attı.

Haberin Devamı

LİVAKOVİC KIRMIZI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Livakovic ise 76. dakikada kırmızı kart gördü. Savunma arkasına gönderilen topa yetişmeye çalışan Livakovic, Lewandowski'ye müdahalesi sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Uluslar Liginde çılgın maç Livakovic kırmızı kart gördü, Szymanski’den müthiş gol

Hırvatistan 7, Polonya ise 4 puana ulaştı. Grupta bir sonraki maçta Hırvatistan, İskoçya'ya konuk olacak. Polonya ise deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya gelecek.