GalatasarayGalatasaray'a Norveçli sol kanat! 1.5 yıldır takipte

Galatasaray'a Norveçli sol kanat! 1.5 yıldır takipte

18.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın İskandinav ülkelerinde genç yıldızlar için arayışlarını hızlandırdığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Norveçli futbolcuyu 1.5 yıldır takip ettiği aktarıldı.

Galatasaraya Norveçli sol kanat 1.5 yıldır takipte

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmayların geleceğe yatırım hamleleri için rotasını İskandinav ülkelerine çevirdiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, bu doğrultuda uzun süredir Norveçli yıldızı takip ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da gözlemci ekibinin uzun süredir izlediği yıldız futbolcunun direkt transfer hedefi olarak belirlendiği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın Randers forması giyen Simen Nordli'yi uzun süredir takip ettiği belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda gözlemci ekibinin, Simen Nordli'yi doğrudan transfer hedefi olarak belirlediği kaydedildi. Her iki ayağını da çok etkili kullanabilen Norveçli futbolcunun kanatların yanı sıra on numara pozisyonunda da görev yapabildiği vurgulandı.

Galatasaraya Norveçli sol kanat 1.5 yıldır takipte

Galatasaray'da teknik heyetin onay vermesi durumunda Simon Nordli ile ilgili ara transfer döneminde girişim yapılabileceği kaydedildi. Randers'ta bu sezon dikkat çeken Simon Nordli'nin Avrupa'nın 5 büyük liginden bazı takımların da radarında olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Simen Nordli, bu sezon Randers'ta 12 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 4 gol atma başarısı gösterdi. Simen Nordli, takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

Simen Nordli'nin Randers ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Ottestad altyapısında yetişen Simen Nordli daha sonra HamKam ve Aalesund'da oynadı. Randers, 2022-2023 sezonu devre arasında Simen Nordli'yi bedelsiz olarak kadrosuna kattı.