GalatasarayGalatasaray'a Hırvat dinamo! Ara transfer için sürpriz iddia

Galatasaray'a Hırvat dinamo! Ara transfer için sürpriz iddia

27.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Serie A ekibinde forma giyen 29 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Galatasaraya Hırvat dinamo Ara transfer için sürpriz iddia

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın, bu doğrultuda orta saha kurgusu için sürpriz bir ismin peşine düştüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Milan'dan Davide Calabria ile sağ bek rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın yeni hedefinin netleştiği belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Atalanta forması giyen Mario Pasalic ile ilgilendiği kaydedildi.

29 yaşındaki orta sahanın ara transfer döneminde kadroya katılmasının istendiği aktarıldı. Saır-kırmızılıların, Hırvat orta saha ile daha önce de temas kurduğu vurgulandı.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Mario Pasalic, bu sezon Atalanta'da 13 müsabakada forma şansı buldu. 29 yaşındaki orta saha, bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Mario Pasalic, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Mario Pasalic'in Atalanta ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Hırvat yıldızın güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Haberin Devamı

Hajduk Split altyapısında yetişen Mario Pasalic daha sonra Chelsea'nin yolunu tuttu. Tecrübeli orta saha ardından Elche, Monaco, Milan, Spartak Moskova ve Atalanta'da kiralık olarak forma giydi. Atalanta, 2020-2021 sezonu başında 14 milyon 500 bin euro bedelle Mario Pasalic'in bonservisini aldı.

Mario Pasalic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 70 karşılaşmada forma şansı buldu. 29 yaşındaki Alman asıllı orta saha, bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı.