İspanya La LigaAvrupa devi, Arda Güler için gözünü kararttı! Olay transfer iddiası

Avrupa devi, Arda Güler için gözünü kararttı! Olay transfer iddiası

27.10.2024 - 15:43 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de istediği süreleri alamayan Arda Güler'in takımdaki geleceği tartışılırken sürpriz bir iddia gündeme geldi. Avrupa devi genç yetenek için dev bir transfer bütçesi belirledi. İşte detaylar...

Avrupa devi, Arda Güler için gözünü kararttı Olay transfer iddiası

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Real Madrid'e transfer olan Milli yıldız Arda Güler, İspanyol devinde istediği süreleri almakta zorlanıyor. Son olarak Real Madrid'in Barcelona ile karşı karşıya geldiği El Clasico'da da yedek kalan genç yetenek için olay yaratacak bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

SADECE 292 DAKİKA

Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 11 maça çıktı. Millî oyuncu söz konusu 11 karşılaşmada 292 dakika sahada kalarak gol veya asist üretemedi.

İspanyol basınında son dönemde yer alan haberlerde Arda Güler'in, kendisine verilen süreyi yeterli bulmadığı bu durumdan hoşnut olmadığı iddia edilmişti.

Avrupa devi, Arda Güler için gözünü kararttı Olay transfer iddiası

OLAY İDDİA

El Nacional, Arda Güler ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Haberde Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'ın takımdan ayrılacağı ve yerine İngiliz devinin Arda Güler'i istediği ileri sürüldü.

DEV TRANSFER BÜTÇESİ

19 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmanın eşsiz bir fırsat olduğunu düşünen Liverpool yönetimi, bu transfer için 70 milyon Euro bütçe ayırdı. Liverpool, Arda'nın İngiltere futbolunda başarılı olabileceğine ve kulübün uzun vadeli hedeflerine katkı sağlayabileceğine inanıyor.

Haberin Devamı

Real Madrid ise Güler'le ilgili niyeti konusunda net bir sinyal vermedi ancak Liverpool'un cazip teklifi, tutumlarını yeniden gözden geçirmelerini sağlayabilir.