GalatasarayGalatasaray - Young Boys maçında tartışmalı karar! VAR uyarmadı

Galatasaray - Young Boys maçında tartışmalı karar! VAR uyarmadı

27.08.2024 - 23:11 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray ile Young Boys karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasındaki karar çok tartışıldı.

Galatasaray - Young Boys maçında tartışmalı karar VAR uyarmadı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Young Boys'u konuk etti. Kritik karşılaşmada Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas düdük çaldı. VAR'da ise Hollandalı Rob Dieperink görev aldı.

Haberin Devamı

Maçın henüz ilk dakikasında maçın hakemlerinin verdiği karar tartışmalarını beraberinde getirdi. Savunmanın arkasına doğru atılan havadan topa Mauro Icardi hareketlendi. Mauro Icardi, bu sırada arkasındaki Zoukrou'nun dirsek müdahalesi sonrası yerde kaldı.

Maçın hakemi Espen Eskas bu pozisyonda oyunu devam ettirdi. Yerde kalan Mauro Icardi maçın hakemine itirazlarda bulundu. Oyun durduktan sonra Kerem Aktürkoğlu da hakeme itirazlarda bulundu.

Ceza sahası dışında gerçekleştirilen ve Galatasaraylı futbolcuların faul itirazlarında bulunduğu pozisyon için VAR'dan herhangi bir uyarı gelmedi.

BURUK'TAN ÇİFT SANTRFOR TERCİHİ

Sarı-kırmızılı ekip, Young Boys mücadelesine çift santrforla çıktı.

Galatasaray'ın üst üste iki şampiyonluğunda başrolü oynayan futbolculardan olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile oyuna girdikten sonra attığı 2 golle ilk Young Boys maçının seyrini değiştiren yeni transfer Michy Batshuayi, müsabakaya ilk 11 başladı.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER SAĞ BEKTE BAŞLADI

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, mücadeleye sağ bek pozisyonunda başladı.

Teknik direktör Okan Buruk'un geçen sezon beklerde görev verdiği ve iyi performans sergileyen hücum oyuncusu Barış Alper, Young Boys maçının ilk 11'inde sağ bek olarak yer aldı.